::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Onkoloji hastalarına 3'lü hizmet

Medical Park Tarsus Hastanesi'nde kanser hastaları onkolojik tedavi alırken, diyetisyen ve psikolog tarafından da destek verildiği bildirildi.
Onkoloji hastalarına 3'lü hizmet
Haber Giriş:
23 Şubat 2016 Salı 08:42

 Medical Park Tarsus Hastanesi’nde kanser hastaları onkolojik tedavi alırken, diyetisyen ve psikolog tarafından da destek verildiği bildirildi.

Medical Park Tarsus Hastanesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre  Onkoloji Kliniği’nde tedavi gören hastalara, diyetisyen ve psikolog desteği de veriliyor. Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Alper Ata gözetiminde tedavilerini yürüten kanser hastaları ve aileleri, diğer yandan beslenme konusunda Diyetisyen Ayşe Şahika Karagöz’le diyalog kuruyor. Karagöz, hastalar ve ailelerine kanser tedavisi sırasında beslenmeyle ilgili yönlendirme yapıyor. Psikolog Dilber Demir Baydar ise yine hastalar ve ailelerine psikolojik destek veriyor.

Doç. Dr. Alper Ata, onkoloji hastalarının psikolojik durumunun ve beslenmelerinin, tedavinin başarısını etkileyen önemli unsurlar olduğunu belirtiyor. Uzman desteğiyle bu iki konuda tedavinin etkisinin artırılmasının mümkün olduğunu vurgulayan Doç. Dr. Ata, “Hastanemizde tedavi alan onkoloji hastalarının ve ailelerinin psikolojik destek ve diyetisyen ihtiyacını sağlamaları konusunda kolaylık sunuyoruz. Hastalar ve aileler, alanlarında başarılı arkadaşlarımız olan diyetisyenimiz ve psikologumuzun da katkılarıyla, tedavide daha iyi sonuçlar alabiliyor” ifadesini kullandı.

Paylaş:  Facebook Twitter Google
Başhekim Direk'den TSO'ya ziyaret
SAĞLIK

29 Eylül 2023 Cuma 13:28

Başhekim Direk'den TSO'ya ziyaret

13:28
PROF.DR DENİZ ULAŞ'DAN ÜCRETSİZ MUAYENE
SAĞLIK

22 Şubat 2023 Çarşamba 19:21

PROF.DR DENİZ ULAŞ'DAN ÜCRETSİZ MUAYENE

19:21
TARSUS BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENDİ
SAĞLIK

29 Aralık 2022 Perşembe 13:30

TARSUS BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENDİ

TARSUS BELEDİYESİ TARAFINDAN 4. İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ SEMPOZYUMU YAPILDI
13:30
YENİ TARSUS DEVLET HASTANESİNE ANJİYO ÜNİTESİ
16:47
Acehan'dan Organ ve Doku Bağışı Haftası mesajı
11:17