::
18 Nisan 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Öz Büro İş Mersin Şube Başkanı Aratekin

Öz Büro İş Mersin il Başkanı Haydar Aratekin, taşeron düzenlemesine katkıları bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu ve Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan'a teşekkür etti.
Öz Büro İş Mersin Şube Başkanı Aratekin
Haber Giriş:
11 Aralık 2017 Pazartesi 09:56

Başkan Aratekin, yazılı açıklamasında

’Taşeron sistemin  bitmesi yüzbinlerce emekçinin ve milyonlarca aile bireyinin yüreğine su serpmiştir  .Bu süreçte sendika olarak hep üyelerimizin yanında durduk, haklarını savunduk ve adaletin tecelli edeceğine inandık. Özellikle Konfederasyonumuz Hak-İş ‘in mazlum taşeron işçilerine uzattığı dost elini taşeron işçilerinin sıkıca tutması, sabırlı ve dirençli bir mücadele ortaya koyması bugünü sağlamıştır.

Başbakanlığı döneminde çıkardığı yasayla taşeron çalışanlarının örgütlenme ve toplu sözleşme haklarını sağlayan, bugün de yüzbinlerce işçiye kadro müjdesinin mimarı büyük Türkiye’nin onurlu ve yiğit lideri Sayın Cumhurbaşkanımıza sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.

Bu sonucun elde edilmesinde olağanüstü bir gayretle elinden geleni yapan ve çalışanların yanında duran Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Jülide Sarıeroğlu’na, taşeron mücadelesinin öncüsü onurlu ve ilkeli sendikacılığın lideri Hak-İş’imizin Genel Başkanı Sayın Mahmut Arslan’a yüz binlerce taşeron emekçisi milyonlarca aile bireyi, çalışma yaşamı ve ülkemiz adına teşekkür ediyoruz.’

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google