::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Öz Kısmet Sürücü Kursu

Öz Kısmet Sürücü kursları kentimizde SRC ve iş makinaları belgesi de veren üç kurumdan biri
Öz Kısmet Sürücü Kursu
Haber Giriş:
12 Nisan 2017 Çarşamba 09:11

Tarsus’taki seçkin Sürücü kurslarından Öz Kısmet Sürücü kurslarının sahibi Kürşat Tekeli “Kurumumuzda tüm ehliyetleri verirken iş makinaları ehliyeti almak isteyenlere de  hizmet veriyoruz” dedi.

Tarsus’ta kurulan ilk sürücü kurslarından olan ve yıllardır sektörde güvenli bir kurum olarak isim yapan Öz Kısmet Sürücü kursları kentimizde SRC ve iş makinaları belgesi de veren üç kurumdan biri..

Toplam 10 Sürücü kursunun bulunduğu Tarsus’ta şubelerle kurs  merkezi sayısı 14’ü bulurken bu kurslar içinde yer alan Öz Kısmet Sürücü Kursunun sahibi Kürşat Tekeli “Bizde müşteri memnuniyeti esastır. Biz işimizi eksiksiz ve kurallara uygun olarak yapıyoruz.  Kepçe, forklift, Vinç, dozer, Greyder, Silindir, ROK- Kaya delici, Biçer Döver, engelli, ehliyetlerini de veriyoruz. Trafik ve direksiyon eğitmenlerimiz kendi alanlarında en iyi öğreticiler olup, bugüne kadar bizlere güvenip ehliyet almak için gelen tüm müşteri ve hemşehrilerimize teşekkür ederim” dedi.

Gazetemiz yazı işleri müdürü Ahmet Can Erdoğan da Kürşat Tekeli’yi bugüne kadar ayakta kalan başarılı bir kurum olmaları  nedeniyle tebrik etti.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 10:14

MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''

Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan adayı inşaat mühendisi Mahmut Tat, seçimi kazandıkları takdirde yapacağı ilk işi söyledi
10:14
SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 09:56

SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK

MAHALLESİ'NDE VATANDAŞLARLA KUCAKLAŞTI,BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
09:56
MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ
GÜNCEL

25 Mart 2024 Pazartesi 11:29

MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ

11:29