::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Özel Akıllı Çocuklar Kreş ve Gündüz Bakımevi

Özel Akıllı Çocuklar Kreş ve Gündüz Bakımevi büyük ilgi görüyor
Özel Akıllı Çocuklar Kreş ve Gündüz Bakımevi
Haber Giriş:
01 Haziran 2017 Perşembe 09:17

Özel Akıllı Çocuklar Kreş ve Gündüz Bakımevi kurucusu Müge Ay eğitimin önemine vurgu yaparak  “Unutmayın iyi bir gelecek okul öncesi eğitim ile başlar” dedi.

Geçtiğimiz aylarda şehrimizde yeni açılan Özel Akıllı Çocuklar Kreş ve Gündüz Bakımevi kuruculuğunu  Müge Ay üstlendi.

Ay, yeni kurdukları Özel Akıllı Çocuklar Kreş ve Gündüz Bakımevinde 02-06 yaş grubu çocuklara eğitim verildiğini belirterek “Şehitishak mahallesinde  modern çok katlı binamızda  kapılarımızı velilere ve 02-06 yaş çocuklara açtık. Özel Akıllı Çocuklar Kreş ve Gündüz Bakımevinde geniş oyun bahçesi ve parkı ile çocuklara okul öncesi iyi bir eğitim vermekteyiz. Bünyemizdeki profesyonel öğretmenlerle branş dersleri ile haftada 10 saat İngilizce eğitim de verilirken Montessoru materyalleri, Mental Aritmetik çalışmaları ile çocuklar, ayrıca satranç eğitimi de vermekteyiz” dedi.

Kısa sürede Tarsus halkının teveccühünü kazanmaktan mutlu olduklarını belirten Müge Ay “Bizim Vizyonumuz,  çocuklara kendi etkinliklerini seçebildikleri ortamlar hazırlayarak, onların plan oluşturma, izleme, uygulama, tamamlama ve yorum yaparak kendilerini ifade etme ve öz disiplin yeteneklerini geliştirmelerine olanak tanıyan, çocuğun öğrenme ve bilgi edinmede zihinsel kapasitesini kullanabilmesi için çevre ile etkileşimini sağlayan, tüm velilerin eğitsel etkinliklere katılımını sağlayarak çocuğun ev yaşantısı ile okul yaşantısını birleştirmesine ve çocuk-aile ikilisinin birmlikte öğrenmesine katkıda bulunan, çalışanlarının ve velirelirinin bu okulda olmaktan mutluluk ve gurur duyduğu,  çocuklara onların daha sonraki eğitimlerine temel oluşturacak kaliteli eğitim veren bir okul olmaktır” diyerek ileleri davet ettiler.

Bilgi için Tel. 0324 626 00 78 – 0536 970 9762 Tarsus

Paylaş:  Facebook Twitter Google
MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 10:14

MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''

Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan adayı inşaat mühendisi Mahmut Tat, seçimi kazandıkları takdirde yapacağı ilk işi söyledi
10:14
SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 09:56

SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK

MAHALLESİ'NDE VATANDAŞLARLA KUCAKLAŞTI,BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
09:56