::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Özel Harekât Polisleri Vali Su'nun Katılımıyla Düzenlenen Törenle Afrin'e Uğurlandı

Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından sınır ötesinde sürdürülen Zeytin Dalı Harekâtında görev alacak Özel Hareket Polisleri Vali Ali İhsan Su'nun katılımıyla düzenlenen törenle uğurlandı.
Özel Harekât Polisleri Vali Su'nun Katılımıyla Düzenlenen Törenle Afrin'e Uğurlandı
Haber Giriş:
26 Şubat 2018 Pazartesi 01:09

Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından sınır ötesinde sürdürülen Zeytin Dalı Harekâtında görev alacak Özel Hareket Polisleri Vali Ali İhsan Su’nun katılımıyla düzenlenen törenle uğurlandı.

 

Mersin Özel Harekât Şube Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen uğurlama törenine Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Önder Gürbüz’ün yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan, İl Jandarma Komutanı Albay Yusuf Ziyaeddin Cavlak, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Albay Oğuz Bavbek, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Emniyet Müdür Yardımcıları ve Özel Harekât Polisleri katıldı.

 

Afrin’e gidecek personelle tek tek ilgilenen Vali Su, uğurlama töreni öncesi Özel Harekât Polislerine hitaben yaptığı konuşmada, Özel Harekât Polislerimizin Doğu ve Güneydoğu’da bölücü terör örgütüne karşı yürütülen görevlerde mesai mefhumu gözetmeksizin, gece gündüz demeden fedakârca yürüttüğü başarılı çalışmalarda gösterdikleri azim ve kararlılığı, Devletimizin bekası ve sınır güvenliğimizin sağlanması için yürütülen Zeytin Dalı Harekâtında da ziyadesiyle sürdüreceklerine olan inancını dile getirdi.

 

Sözlerinin devamında, görevlerini cansiperane bir şekilde yürüten Özel Harekât Polislerine ve tüm güvenlik güçlerimize Milletçe şükran borçlu olduğumuzu ifade eden Vali Su, Vatan toprakları için canını feda eden Aziz Şehitlerimize Allah’tan rahmet, Kahraman Gazilerimize ise sağlıklı bir ömür temennisinde bulunarak sürdürdüğü konuşmasını Zeytin Dalı Harekâtında görev alacak Özel Harekât Polisleriyle tek tek ilgilenerek görevlerinde başarı ve muzafferiyet dileyerek noktaladı.

 

Askeri bando eşliğinde düzenlenen uğurlama töreni, bir Özel Harekât Polisi tarafından okunan dua eşliğinde kurban kesilmesinin ardından yine dualar eşliğinde gerçekleşen uğurlama ile son buldu.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google