::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Özel Uçan Koleji eğitime katkılarına devam ediyor

Tarsus' un örnek eğitim kurumlarından olan Özel Uçan Koleji eğitime katkılarına devam ediyor.
Özel Uçan Koleji eğitime katkılarına devam ediyor
Haber Giriş:
13 Ocak 2018 Cumartesi 08:46

 

Tarsus’ un örnek eğitim kurumlarından olan Özel Uçan Koleji eğitime katkılarına devam ediyor.

 

 

Başarılı bir eğitim öğretim yılına devam ederken hiç hız kesmeden 2018/2019  Eğitim- Öğretim yılı içinde çalışmalarına  başlamış bulunmaktadır.

6 -7 Ocak Tarihlerinde yaptığımız Geleneksel 90 Altın Öğrenci bursluluk sınavına olan yüksek katılım, nedeniye Tarsus halkına eğitime verdikleri önemden dolayı teşekkür eden okul kurucusu Halit Uçan sözlerine şöyle devam etti: ‘’Temel lisemiz; sınav odaklı eğitim anlayışı, bire bir başarı takibi ve rehberlik ilgisi, zengin sosyal, kültürel ve sportif etkinlik olanaklarıyla öğrencilerin bir üst okula erişmesinde tüm ihtiyaçlarını karşılayacak bir yapıda kurgulanmıştır. Tüm bunları yaparken sınıflarını tıka basa doldurmayacak, aynı zamanda erişilebilir ve katlanılabilir ücret politikası ile velilerin yükünü hafifletecektir. Ülkemizde özel okullaşma oranının %4’lerde kalmasının en önemli sebeplerinden biri, eğitimin nispeten pahalı bir hizmet oluşu ve bunu karşılayabilecek üst gelir grubuna sahip aile sayısının azlığıdır. Özel Uçan Temel Lisesi, makul ücret politikasıyla velilerin bu sorunu yaşamayacakları bir sistem sunmaktadır. Bunu yaparken de asla kaliteden ödün vermeyecek; nitelikli, bilimsel ve insan odaklı bir eğitim anlayışıyla tüm öğrencilerine hizmet sunacaktır.

2018 Yılının Tüm Tarsus Halkına Ve Ülkemize Hayırlar getirmesini dileriz.’’dedi

Paylaş:  Facebook Twitter Google
NİHAYET KÜLTÜR MERKEZİNE NEŞTER VURULDU
KÜLTÜR - EĞİTİM

06 Aralık 2023 Çarşamba 11:30

NİHAYET KÜLTÜR MERKEZİNE NEŞTER VURULDU

Sürekli yayınlarımızdan sonra 5 yıldır kaderiyle başbaşa ve can çekişen hasta gibi atıl bırakılan ve gözgörgüsü olan 75.Yıl Kültür Kültür Merkezine nihayet Tarsus Belediyesince neşter vurularak tadilat işlemleri başlatıldı.
11:30
Mersin ''2. Uluslararası Tarsus Festivali'ne Hazır
KÜLTÜR - EĞİTİM

07 Kasım 2023 Salı 17:46

Mersin ''2. Uluslararası Tarsus Festivali'ne Hazır

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından, geçtiğimiz yıl ‘Kleopatra' teması ile ilki düzenlenen Uluslararası Tarsus Festivali, bu yıl da ‘Şahmeran Yılı' teması ile gerçekleştirilecek
17:46