::
16 Nisan 2024 Salı

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Özgecanlar Derneği'nden Başkan Dinçer'e ziyaret

Mersin Özgecanlar Derneği Başkanı Hediye Dalgıç ve Başkan Yardımcısı Kunter Kunt, Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer'i ziyaret etti.
Özgecanlar Derneği'nden Başkan Dinçer'e ziyaret
Haber Giriş:
16 Şubat 2017 Perşembe 11:08

Mersin Özgecanlar Derneği Başkanı Hediye Dalgıç ve Başkan Yardımcısı Kunter Kunt, Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer’i ziyaret etti.

Mersin esob’dan yapılan yazılı açıklamaya göre Birlik Başkan Yardımcısı Nesil Aydın’ında bulunduğu ziyarette iki yıl önce kurulan Özgecanlar Derneği’nin yeni yönetim kurulu olarak üye sayısını arttırma çalışmasına hız verdiklerini belirten Dernek Başkanı Hediye Dalgıç, Özgecan’ın hayallerini gerçekleştirme anlamında esnafın zirve kuruluşu ESOB Başkanı Talat Dinçer’den kendilerine katkı sunmasını beklediklerini ifade etti.

iki yıl önce Tarsus’ta hunharca katledilen Çağ Üniversitesi Psikoloji Bölümü 1. Sınıf öğrencisi Özgecan Aslan’ın acısını hala yüreklerinde yaşadıklarını belirten Mersin ESOB Başkanı Talat Dinçer, Özgecanlar Derneğin amaçladığı hedeflerine ulaşması ve güçlü bir oluşuma kavuşmasının Özgecanın hayallerinin gerçekleşmesinde önemli katkı sunacağını belirtti.

Dinçer, Özgecan’ın hayalleri arasında olan ve şiddet uygulayan kişilerin bilinçlendirilmesi, rehabilite edilmesinin yanı sıra şiddete uğrayanlara da rehabilitasyon ve danışmanlık hizmeti verileceği Eğitim Merkezi projesinin hayata geçirilmesi başta olmak üzere her türlü projede üzerine düşen her türlü görevi yerine getireceğini kaydederek, “İlk etapta derneğe üye olarak bu çalışmamızı başlatıyoruz. Derneğimizin yeterli üye sayısına ulaşması ve projelerini hayata geçirmesi  anlamında şahsım ve kurum olarak her türlü desteği vermeye hazırız” 

Paylaş:  Facebook Twitter Google