::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

PAMİR'e 2 uluslararası lezzet ödülü

Pamir'in 'Üstün Lezzet Ödülleri''sertifikaları Uluslararası Lezzet ve Kalite Enstitüsü'nün Belçika'nın başkenti Brüksel'de düzenlediği törende Pamir şalgamları yönetim kurulu başkanı Ramazan Tunç ile genel müdür Özcan Tunç'a takdim edildi.
PAMİR'e 2 uluslararası lezzet ödülü
Haber Giriş:
29 Haziran 2017 Perşembe 16:48

Tarsus’un ve bölgemizin marka değeri Pamir şalgamları hem şalgamda hem de limonatada uluslararası 2 ödüle layık görüldü.

Avrupa’nın lezzet konusundaki lider bağımsız otoritesi  Uluslararası Lezzet  ve Kalite Enstitüsü  her yıl yaptığı üstün Lezzet Ödülü değerlendirmesinde bu yıl yine dünyanın çeşitli yerlerinden yüzlerce ürün değerlendirmeye alındı.

Avrupa’nın en prestijli gurme kuruluşlarından yüzlerce gurmenin değerlendirmeye aldığı  ürünlerden Pamir şalgam ve limonatası 2 lezzet yıldızıyla ödüllendirildi.Pamir’in 'Üstün Lezzet Ödülleri’’sertifikaları  Uluslararası Lezzet  ve Kalite Enstitüsü'nün Belçika’nın başkenti Brüksel’de düzenlediği törende  Pamir şalgamları yönetim kurulu başkanı Ramazan Tunç ile genel müdür Özcan Tunç’a takdim edildi.

Lezzetleri 2 lezzet yıldızıyla ödüllendirilen ve kalitesi bir kez daha tescillenen Pamir,Tarsus’un gururu oldu.Pamir Şalgamları Yönetim kurulu başkanı Ramazan Tunç  " Aldığımız Üstün Lezzet Ödülü ile kalitemizi ve lezzetimizi uluslararası boyutta tescillemiş olduk. İki ayrı markamızla lezzette kalitenin tek damgası olarak kabul edilen Üstün Lezzet Ödülü’nün sahibi olmaktan dolayı son derece mutlu ve gururluyuz. ‘’dedi.

Genel müdür  Özcan Tunç ise her zaman ilklere imza atıklarını ifade ederek,lezzetleri bu ödülle taçlanan Pamir Şalgam ve Limonatanın tüketicilerle buluştuğu günden bu yana en sevilen ürünler arasında yer aldığını söyledi.

Dünyaca ünlü şeflerden oluşan, Avrupa’nın lezzet konusundaki lider bağımsız otoritesi olan The International Taste & Quality Institute – iTQi; dünyanın dört bir yanındaki üstün lezzetli ve içecekleri test etme ve tanıtma üzerine faaliyet gösteriyor.Pamir şalgam ve limonatası ; mükemmel tat ve kalitedeki yiyecek ve içecekleri uluslararası boyutta onaylayan bir ödül olan “Üstün Lezzet Ödülü”nü (Superior Taste Award) aldı.

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 10:14

MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''

Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan adayı inşaat mühendisi Mahmut Tat, seçimi kazandıkları takdirde yapacağı ilk işi söyledi
10:14
SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 09:56

SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK

MAHALLESİ'NDE VATANDAŞLARLA KUCAKLAŞTI,BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
09:56
MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ
GÜNCEL

25 Mart 2024 Pazartesi 11:29

MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ

11:29