::
17 Nisan 2024 Çarşamba

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ramazan Ayı İçin Hazırlıklar Tamamlandı

Ramazan ayının ilk gününde oruçlar Hz. Danyal meydanında açılacak
Ramazan Ayı İçin Hazırlıklar Tamamlandı
Haber Giriş:
15 Mayıs 2018 Salı 11:38

Ramazan ayının ilk gününde oruçlar Hz. Danyal meydanında açılacak.

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, 16 Mayıs 2018 Çarşamba Günü başlayacak olan Ramazan ayı için belediye olarak tüm hazırlıkları tamamladıklarını söyledi.

Bir Mübarek Ramazan Ayına daha kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, 11 ayın sultanı olan Ramazan’ın yine toplumsal birlikteliğe, yardımlaşmaya, güzelliklere, bereketlere sebep olacağını belirtti.Tarsus Belediyesi olarak her yıl Ramazan ayı boyunca Hz. Danyal meydanında verdikleri iftar programlarında bu sene bir değişiklik yaparak, her gün farklı mahallelerde iftar sofraları kuracaklarını ifade eden Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, İlk gün Hz.Danyal meydanında, ikinci gün Gaziler Mahallesi İbrahim Kozacıoğlu Ortaokulu bahçesinde iftar programını düzenleyeceklerini söyledi.

Başkan Can, ‘’Hoşgeldin, 11 Ayın Sultanı, Hoş geldin Ya Şehr-i Ramazan! Birlik ve beraberliğimizi sağlayan bir mübarek Ramazan ayına daha girmenin mutluluğu ve sevinci içerisindeyiz. Önceki yıllarda Ramazan ayı boyunca Hz. Danyal meydanında verdiğimiz iftar programlarında bu sene değişiklik yaptık. İlk gün Hz. Danyal meydanı olmak üzere her gün farklı bir mahallede veya köy hatlarında iftar sofraları kuracağız. Programlarımızda iftar öncesi yine ilahi konserleri düzenleyeceğiz. Ramazan ayı, toplumsal birlikteliği sağlayan değerlerin anımsandığı, yardımlaşma, mutluluk, güzellik ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı bir aydır. Tarsus’umuza bolluk, bereket ve huzur getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim’’ dedi.

Ramazan ayı boyunca iftarda önceki yıllarda olduğu gibi 3 çeşit yemek vereceklerini ifade eden Belediye Başkanı Şevket Can, bu yılki iftar programlarına bütün vatandaşları davet etti.

 


 

 

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google