::
19 Mart 2024 Salı

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

RAMAZAN ŞAHİN

RAMAZAN ŞAHİN
Haber Giriş:
09 Mayıs 2019 Perşembe 11:01

Ramazan Şahin , bankacılığı o kadar seven bir şahsiyet ki, tarif edemem.

Finansbank’ın gözde elemanlarından biri. kendisi memurluktan başladı. Memurluktaki üstün çabalarından sonra şef oldu, müdür  muavinliği yaptı. Bu işlerde kademe kademe yükseldi.

Tarsus’ta RAMAZAN ŞAHİN’i tanıyıp da sevmeyen kimse yoktur. Kendisi her şeyden evvel mesleğini seven biri.

Tarsus’ta uzun süre merkez şubede müdür muavinliği ve şeflik yaptıktan sonra Mut ilçesine tayini çıktı. Mut’ta hareketli bir yer, RAMAZAN ŞAHİN, Mut’a müdür olarak atandı.

Mut potansiyeli yüksek bir ilçe.  Zeytinyağından tutun kaysıya kadar birçok ürün yetiştiren bir ilçe.

RAMAZAN ŞAHİN Mut’ta uzun süre müdürlük yaptı. Bankasını istediği noktaya getirdi. mut ilçesinde kendisini en kısa sürede sevdirdi, saydırdı. Genç ve sevecen olması nedeniyle müşteri potansiyelini artırdı. Üç yıla yakın Mut’ta banka müdürlüğü yaptı. mut halkı, kendisini çok sevdi. Öyle ki tayini çıktığında  RAMAZAN ŞAHİN beyin gitmesini istemediler.

Ama, seherde evlilik hazırlıkları başladı. Eşi hanımefendinin de bankacı olması sebebiyle Adana’ya geçti. Evlendikten sonra Tarsus’a tayinleri çıktı. Finansbank Yenimahalle şubesine tayini çıktı. RAMAZAN ŞAHİN, öz Tarsuslu olması nedeniyle bu kente yeniden dönmesinin ardından Yeni mahalle şubesinde de hareketlilik başladı.

Herkesi çok iyi tanıyan Ramazan Şahin, zaman buldukça müşteri ziyaretleri yapıyor. Müşterilerle hoş sohbet olup  bankaya da yeni mudiler kazandırıyor.

İnsanlar kolay kolay bir yere gelmiyor. Bir ere gelebilmek için hoşgörülü, güler yüzlü tatlı dilli olmak, işi bilmek gerekiyor.

Bankasının bölge müdürleri ve genel müdürleri arasında da sevilen bir şahsiyet olan Ramazan Şahin’in bankacılıkta grafiği sürekli yükseliyor.

Kendisini genel müdürlüğün bile tanıyıp takdir etmesi ile Ramazan Şahin kardeşimizin ileride daha iyi yerlerde olacağını sanıyorum. Bunu ben değil, müşteriler, mudiler söylüyor.

Finansbank Tarsus Şubesine geldikten sonra dostları kendisini yalnız bırakmadı.  Makam odası çiçek bahçesine döndü. Hala dost ziyaretleri devam ediyor.

Bankacılıkta sevilmek, sayılmak, güler yüz ve tatlı dil çok önemli.

Çünkü RAMAZAN ŞAHİN, bankacılıkta altyapıyı daha önce oluşturmuştu. Tarsus’tan sonra Mut ilçesine gitmesine rağmen yeniden bu kez Tarsus’a müdür olarak dönmesi kendisi için avantaj oldu.

Kolay değil. Bankacılık hem zor hem kolay yönleri olan bir meslektir. Ama şu sıralar bankacılık zorlaştı.

Ramazan Şahin bey aynı zamanda şehrimizin Esnaf Kefalet Kooperatifi başkanlarından MAHMUT ŞAHİN’in de oğludur. Ne mutlu böyle bir babanın böyle bir evladı olmak. Ramazan Şahin’in Tarsus’ta banka müdür olması da Tarsuslular için şanstır. Mahmut Şahin ve eşinin de onurudur oğulları RAMAZAN ŞAHİN.. Bir ailenin evlatları iyi bir yere geldiğin de ana babası da mutlu olur.

Ben Ramazan Şahin’e ve babası Mahmut şahin’e teşekkür ediyorum. Mahmut Şahin ve eşi böyle hayırlı bir evlat yetiştirmiş. Ne mutlu Şahin ailesine.

Bende Ramazan Şahin’i ve diğer kardeşlerini çocukluklarından beri bilirim. bende bir basın mensubu olarak onları bugün köşeme aldım. Övmek değil benimkisi.. Gördüğüm, izlediğim ve yaşadığım konulardan RAMAZAN ŞAHİN hakkında bugün bu yazıyı yazdım.

Ramazan Şahin kardeşime, yeniden Tarsus’a hoş geldiniz diyorum. Hem memleketine hem de Finansbank Yenimahalle şubesine hoş geldiniz diyorum.

Çiçeği burnunda bir yeni evli şahsiyet olarak sizi ve eşinizi kutluyorum. Bankacılıkta üstün başarılarınızın devamını diliyorum.

İnşallah bankacılıkta daha  güzle ve daha yukarılarda sizleri görmek kısmet olur.

İyi ki varsınız.. RAMAZAN ŞAHİN..

İyi ki varsınız.

Paylaş:  Facebook Twitter Google
MEHMET ÜSTÜNDAĞ
CEMİYETİN İÇİNDEN

28 Haziran 2022 Salı 09:28

MEHMET ÜSTÜNDAĞ

09:28
MUSTAFA GÜÇYETMEZ
CEMİYETİN İÇİNDEN

23 Şubat 2022 Çarşamba 12:33

MUSTAFA GÜÇYETMEZ

12:33
BAŞKAN SEÇER VE MERAL SEÇER, ‘SEVGİLİLER GÜNÜ KONSERİ'NE KATILDI
CEMİYETİN İÇİNDEN

17 Şubat 2022 Perşembe 11:28

BAŞKAN SEÇER VE MERAL SEÇER, ‘SEVGİLİLER GÜNÜ KONSERİ'NE KATILDI

SEÇER: “SEVGİ BÜTÜN KÖTÜLÜKLERİN PANZEHİRİDİR”- “HERKES BELEDİYE BAŞKANI OLABİLİR AMA HERKES SANATÇI OLAMAZ”
11:28
FEVZİ MALAZGİRTLİ
CEMİYETİN İÇİNDEN

02 Şubat 2022 Çarşamba 08:35

FEVZİ MALAZGİRTLİ

08:35
MEHMET İNAK
CEMİYETİN İÇİNDEN

20 Aralık 2021 Pazartesi 09:43

MEHMET İNAK

09:43
MUSTAFA BOBUŞ
CEMİYETİN İÇİNDEN

15 Aralık 2021 Çarşamba 20:24

MUSTAFA BOBUŞ

20:24
MURAT BABA
CEMİYETİN İÇİNDEN

09 Ağustos 2021 Pazartesi 10:14

MURAT BABA

10:14
MEHMET ERSAYOĞLU
CEMİYETİN İÇİNDEN

18 Haziran 2021 Cuma 10:23

MEHMET ERSAYOĞLU

10:23
DOKTOR ADNAN USALAN
CEMİYETİN İÇİNDEN

22 Mart 2021 Pazartesi 09:02

DOKTOR ADNAN USALAN

09:02
ASUTAY KARDEŞLER
CEMİYETİN İÇİNDEN

25 Kasım 2020 Çarşamba 10:30

ASUTAY KARDEŞLER

10:30
MURAT AKBAŞ
CEMİYETİN İÇİNDEN

05 Ekim 2020 Pazartesi 10:35

MURAT AKBAŞ

Tarsus'un gözde okullarından olan Tarsus Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin son derece tecrübeli ve saygın müdürü Murat Akbaş'ın yüzünden tebessümü hiç eksik olmaz
10:35
KENAN YALÇINKAYA
CEMİYETİN İÇİNDEN

21 Eylül 2020 Pazartesi 09:51

KENAN YALÇINKAYA

Tarsus'un gözde eğitimcilerinden olan Tarsus Sesim Sarpkaya Fen Lisesi müdürü Kenan Yalçınkaya son derece tecrübeli ve saygın bir müdür
09:51