::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

REKTÖR AYDIN'DAN TSO'YA ZİYARET

Tarsus Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Orhan Aydın Tarsus Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek Kasım Ayı Meclis Toplantısına katıldı
REKTÖR AYDIN'DAN TSO'YA ZİYARET
Haber Giriş:
30 Kasım 2018 Cuma 08:41

Tarsus Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Orhan Aydın Tarsus Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek Kasım Ayı Meclis Toplantısına katıldı.

Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Koçak Tarsus Üniversitesi’nin kurulmasının Tarsus’un Sosyo – Ekonomik gelişimine katkıda bulunması açısından önemine vurgu yaparak, rektör Aydın’ı misafir etmenin onuru ve mutluluğu içerisinde olduklarını, üniversite kurulmasında emeği geçenlere teşekkür ve şükranlarını sundu.

Yönetim Kurulu Başkanı Koçak,ayrıca Üniversite – Sanayi işbirliğinin önemine de değinerek, Önümüzdeki dönemde pek çok projede Üniversitemiz ile ortak çalışma içerisinde olacaklarına inandığını belirtti.Tarsus Üniversitesi Rektörü Orhan Aydın da böylesine tarih ve kültür kokan pek çok ilklere sahip bir merkezde Üniversite Rektörü olarak görev almaktan dolayı büyük bir haz ve mutluluk duyduğunu Oda ve Borsa camiasına çok iyi tanıyan biri olarak yakın işbirliği ve çalışma içerisinde olacaklarını belirterek Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantısına katılmaktan dolayı da ayrı bir gurur ve heyecan duyduğunu kaydetti.

Bu arada Mersin Üniversitesi Arkeoloji Bölümü Öğretim Görevlisi Doç.Dr. Deniz Kaplan Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri ile Tarsus Üniversitesi Rektörü Orhan Aydın’a, Odaya desteği ile gerçekleştirmiş oldukları “Tarsus Hinterlandı Yüzey Araştırmaları” hakkında bilgi vererek bir sunum gerçekleştirdi.(kaynak:Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası)

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google