::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Rüştü Çopur'un Kurban Bayramı Mesajı

Ak Parti Tarsus Belediye başkan a.adayı ve Ak Parti Tarsus Belediye Meclis Üyesi girişimci iş adamı Rüştü Çopur Kurban Bayramı Dolayısı ile tebrik mesajı yayınladı
Rüştü Çopur'un Kurban Bayramı Mesajı
Haber Giriş:
15 Ağustos 2018 Çarşamba 12:02

Ak Parti Tarsus Belediye başkan a.adayı  ve Ak Parti Tarsus Belediye Meclis Üyesi girişimci iş adamı Rüştü Çopur Kurban Bayramı Dolayısı ile tebrik mesajı yayınladı.

Çopur; yayınladığı mesajda birlik beraberlik vurgusunda bulundu.

Tüm İslam âleminde olduğu gibi güzel şehrimiz Tarsus'ta da birlik ve beraberlik içerisinde bir Kurban Bayramı'na daha ulaşmanın sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Milletimizin mayası olan yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel örneklerinin yaşandığı bayramlar yoksulun, yetimin, düşkünün korunup kollandığı, kırgınlıkların yerini sevgi ve barışın aldığı, kin ve nefretin bertaraf edildiği ve dini vecibelerimizin yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığımız istisnai günlerdir.

Bayram yakınlıktır, yakınlaşmadır. İdrak etmekte olduğumuz Kurban Bayramı’nın bütün insanlığın kalplerinin birbirine yakınlaşmasına vesile olması yegâne ümidimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle  değerli halkımızın, aziz milletimizin ve İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor, bayramın herkese sağlık, huzur, sevgi ve esenlik getirmesini niyaz ediyorum.

 

 

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 10:14

MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''

Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan adayı inşaat mühendisi Mahmut Tat, seçimi kazandıkları takdirde yapacağı ilk işi söyledi
10:14
SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 09:56

SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK

MAHALLESİ'NDE VATANDAŞLARLA KUCAKLAŞTI,BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
09:56