::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Saadet Partisi Kadın Kolları

Saadet Partisi Kadın Kolları bölge toplantısı Saadet Partisi Tarsus İlçe teşkilatında yapıldı.
Saadet Partisi Kadın Kolları
Haber Giriş:
17 Şubat 2017 Cuma 08:28

Saadet Partisi  Kadın Kolları bölge toplantısı Saadet Partisi Tarsus İlçe teşkilatında yapıldı.

 

Toplantıya Çukurova Bölge Kadın Kolları başkanı Yasemin Kapukaya, Mersin kadın Kolları il başkanı Emine Balcı,  Mersin İl Teşkilatı tanıtım kurulu başkanı Ayşe Güliz Yenen, Tarsus ilçe Kadın Kolları başkanı Ferda Alınmış ile partili kadınlar katıldı.

Toplantıda kadına uygulanan şiddet kınanırken  2 yıl önce öldürülen 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Özgecan Aslan' da anıldı..

 

Burada bir konuşma yapan Ayşe Güliz Yenen şunları söyledi:

“Saadet Partisi Kadın kolları olarak başta Özgecan Aslan kızımız olmak üzere cinayete, şiddete, istismara maruz kalan tüm insanlarımız adına buradayız. Giderek artan şiddet olaylarını telin ediyor, toplumumuzun dikkatini çekmek  ve zulme uğrayan tüm insanlarımızın mekanlarının cennet, makamlarının şehitlik derecesinde olmasını diliyoruz.

Bugün toplumumuzda küresel şiddet, kişisel nefret, savaş, terör, güvensizlik, parçalanan aileler fert ve cemiyetin bozulması ve ahlaki çöküntü gibi insanlık krizleri yaşanmaktadır. Siyaset mekanizması sosyal yapı ve aile; doğru hak anlayışına dayalı bir zihniyet ile topyekün bir kalkınmaya  ihtiyaç duymaktadır. İçinde yaşadığımız zaman diliminde aile mefhumu en badireli dönemlerinden birini yaşamaktadır. Yaşanan şiddet olaylarının önlenmesi kendi değerlerini ve milli kavramlarını merkeze alan bir hayat modeli planlamak ve aileyi buna göre şekillendirmek aile mümkündür. Avrupa Birliği normları gibi aile yapısını bozan politikalardan vazgeçilmelidir. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı politik ve kadın yaklaşımlarından ziyade merhamet ve adalet ekseninde aileyi koruyucu politikalar üretmelidir. Çünkü aileyi ancak kadın ve erkeğin karşılıklı sorumlulukları ile sevgi ve saygı diri tutabilir. Aile , ahlaki çöküntünün önlenmesi için yegane sığınacak ve insanlığı kurtaracak çok önemli bir kaledir. Bir daha kadınlara şiddet ve ölüm olaylarının yaşanmamasını diliyoruz. Bu acı olayların bitmesi ve ülkemize huzur, barış ve saadetler gelmesini diliyoruz”

 

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
ABDURRAHMAN ALTINSUCU'NUN YENİ YÖNETİM KURULU ONAYLANDI
SİYASET

20 Mart 2024 Çarşamba 17:33

ABDURRAHMAN ALTINSUCU'NUN YENİ YÖNETİM KURULU ONAYLANDI

Ak Parti Tarsus İlçe başkanı Av.Abdurrahman Altınsucu'nun yeni yönetim kurulu onaylandı
17:33
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç'ın Proje Tanıtım Toplantısı
SİYASET

14 Mart 2024 Perşembe 09:03

CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç'ın Proje Tanıtım Toplantısı

SEÇER''5 YILLIK SÜREÇTE ALİ BOLTAÇ'IN VE TARSUSLULARIN YANINDA OLACAĞIZ''
09:03
MERSİN'İN HİZMETKARI OLMAYA GELİYORUZ”
SİYASET

10 Mart 2024 Pazar 11:18

MERSİN'İN HİZMETKARI OLMAYA GELİYORUZ”

Başkan Serdar Soydan, 100 Projesini kamuoyu ile paylaştı: “100 projemiz ve %100 belediyecilik anlayışımızla harekete geçiyoruz”
11:18