::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Saadet Partisi Tarsus İlçe Başkanı Hüsamettin Alınmış

Geçtiğimiz hafta yapılan genel kurul ile yeniden Saadet Partisi Tarsus ilçe başkanlığı görevine getirilen Hüsamettin Alınmış, yeni yönetim kurulu üyeleriyle bir toplantı yaptı.
Saadet Partisi Tarsus İlçe Başkanı Hüsamettin Alınmış
Haber Giriş:
15 Kasım 2017 Çarşamba 07:08

Geçtiğimiz hafta yapılan genel kurul ile yeniden Saadet Partisi Tarsus ilçe başkanlığı görevine getirilen  Hüsamettin Alınmış,  yeni yönetim kurulu üyeleriyle bir toplantı yaptı.

Abacı işhanındaki parti binasında önceki gün akşam yapılan haftalık toplantıda konuşan başkan Hüsamettin Alınmış,  partilerinin  Türkiye’yi düzlüğe çıkaracak tek parti olduğunu söyledi.

Alınmış  “Genel başkanımızın dediği gibi ülkemizde sadece yerli otomobil konusunda değil her alanda babayiğitlere ihtiyacımız var. Biz iktidara geldiğimizde ülkemizi faiz batağından kurtaracağız. Faize son verecek babayiğitler bizim kadromuzda varr. Bunun için bir havuz sistemine ihtiyaç var. Havuz sistemini kuracak, yolsuzluk ve israfı önleyecek, denk bütçe yapacak bir baba yiğit de lazım. Hiç şüpheniz olmasın ki, o babayiğit Saadet Partisindedir” diye konuştu.

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google