::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

SAĞLIK ÇALIŞANLARINDAN TARSUS BELEDİYESİ'NE ALKIŞLI TEŞEKKÜR

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan'ın talimatları doğrultusunda, ekipler bu çalışmalarını 7/24 esasına göre aralıksız olarak sürdürürken, özellikle hastaneleri ilaçlamaları sırasında sağlık çalışanlarının alkışlı teşekkürleri ile karşılaşıp moral buluyorlar
SAĞLIK ÇALIŞANLARINDAN TARSUS BELEDİYESİ'NE ALKIŞLI TEŞEKKÜR
Haber Giriş:
31 Mart 2020 Salı 07:40

Corona virüs salgınına karşı risk altında görev yapan sağlık çalışanlarına moral olması açısından, ülkenin dört bir yanında her akşam saat 21.00’de vatandaşların alkışlı teşekkürü sağlık çalışanlarının motive olmaları ve moral depolamalarına vesile olmuştu.

Corona Virüs salgınının ülkeye ve tüm dünyayı tehdit edici duruma gelmesiyle birlikte, ilk günden itibaren işi sıkı tutan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan; virüse karşı ilk hamle olarak belediye bünyesinde bulunan, Girişimci Kadın Kooperatifi ile işbirliğine giderek, meslek edindirme merkezinde gönüllü terziler ile maske üretimine, ayrıca belediye laboratuvarında Dünya Sağlık örgütünün stantlarında dezenfektan üretilmesini sağlamıştı.

Bu konuda üretimler devam ederken, maske ve dezenfektanlar halka ücretsiz olarak, oluşturulan ekipler aracılığı dağıtılıyor. Çevre il ve ilçelerden gelen dezenfektan ve maske taleplerinin de karşılanmasına imkânlar doğrultusunda devam ediliyor. 

Bu çalışmalarla birlikte Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri mevcut ekipmanların yanı sıra, dışarıdan temin edilen traktöre bağlanan holderler vasıtasıyla, başta hastaneler olmak üzere ilçenin merkezinde ve büyükşehir yasası ile birlikte mahalleye dönüşen köylerde ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmalarını sürdürüyorlar.

SAĞLIK ÇALIŞANLARINDAN VE VATANDAŞLARDAN TEMZİLİK İŞLERİ EKİPLERİNE ALKIŞLI TEŞEKKÜR.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın talimatları doğrultusunda, ekipler bu çalışmalarını 7/24 esasına göre aralıksız olarak sürdürürken, özellikle hastaneleri ilaçlamaları sırasında sağlık çalışanlarının alkışlı teşekkürleri ile karşılaşıp moral buluyorlar. Ekipler yine mahallelerde yaptıkları ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmaları esnasında vatandaşların alkışları arasında görevlerini titizlikle yürütüyorlar.

Tarsus Belediyesi olarak, Corona Virüs salgını konusundaki tehlikenin ortadan kalkıncaya dek çalışmaların devam edeceğini bildiren Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan; vatandaşlarımızın gereksinimlerini karşılamak üzere 153 nolu telefon hattımızı 24 saat açık bulunduruyoruz. Vatandaşlarımızın isteklerini bu numaradan görevlilerimize bildirmelerini rica ediyoruz ve lütfen evde kalmaya devam etsinler, zaruri olmadıkça sokağa çıkmadan kişisel hijyen konusunda uymaları gereken kurallara harfiyen uysunlar, bu sayede el birliği ile Corona Virüse karşı mücadelede başarılı oluruz, dedi.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google