::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

SARIKAYA'DA HİZMETİN ADRESİ

Sarıkaya'da asfalt yol çalışmaları sonrası parke hizmetleri de hız kesmeden devam ediyor
SARIKAYA'DA HİZMETİN ADRESİ
Haber Giriş:
25 Eylül 2018 Salı 08:50

Sarıkaya’da asfalt yol çalışmaları sonrası parke hizmetleri de hız kesmeden devam ediyor. Erdemli Belediyesi olarak hizmette sınır tanımadıklarını belirten Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yeni yollar açtıklarını, asfalt ve cami kuran kurslarına parke yol hizmetini götürdüklerini belirtirken, şimdi de mahalleye parke hizmeti için çalışmalarını sürdürdüklerini bildirdi. Muhtar Ulak, ise yaptığı açıklamada; 2014 büyükşehir yasası sonrası Erdemli Belediyesi’ne bağlanan Sarıkaya'nın Başkan Tollu sayesinde hizmetleri almanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

KÖYLER BİZİM DÖNEMİMİZDE HİZMET ALMAYA BAŞLADI

Erdemli Belediyesi Sarıkaya Mahallesi’ne ilkleri yaşatmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yeni büyükşehir yasası ile Erdemli Belediyesi’ne bağlanan ve mahalleye dönüşen Sarıkaya’nın tarihinde görmediği hizmetleri kendi dönemlerinde almaya başladığını dile getirdi. Sarıkaya’da işe ilk önce yollardan başladıklarını kaydeden Başkan Tollu, yeni yollar açtıklarını, asfalt ve cami kuran kurslarına parke yol hizmetini götürdüklerini belirtirken, son olarak mahalleye parke hizmeti için çalışmalarını tamamlamak üzere olduklarını bildirdi. Bundan sonra da her mahalle için bu tür hizmetlerin yapılmaya devam edeceğinin altını çizen Başkan Tollu, ‘’biz hizmet için buradayız. Amacımız vatandaşlarımızı mutlu etmektir. Ekiplerimiz şehrin her köşesinde yoğun tempoda gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Göreve geldiğimizde söz verdik. ‘Köylerimizde asfaltsız yol kalmayacak’ diye. Bu kapsamda Sarıkaya’da bu yıl başlattığımız çalışmalar neticesinde hızla sonuca gidiyoruz. Eskiden köy statüsünde olan yerlerimiz yeteri kadar hizmet alamamış. Allah'ın izniyle bizim dönemimizde hizmetle tanışmaya başladılar ve bundan sonra da tarihlerinin en iyi hizmetini almaya devam edecekler. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" açıklamasında bulundu.

MUHTAR ULAK, BAŞKAN TOLLU'YA BAŞARILAR DİLEDİ

Sarıkaya Mahallesi (Köyü) Muhtarı Mustafa Ulak, köylerinin (mahalle) cadde ve sokaklarının tozdan kurtulduğunu yapılan asfalt ve parke çalışmaları ile vatandaşların yüzünün güldüğünü ifade ederek, Başkan Tollu’ya güvendiklerini ve sabırla bekleyerek istedikleri hizmetleri almanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Sarıkaya’yı başka yerleşim birimleriyle kıyaslamanın doğru olmadığına değinen Muhtar Ulak, 5 cadde ve 39 sokağa sahip oldukları bilgisini verirken, Sarıkaya’nın kurulduğu günden bu yana iki misli hizmet aldığı gerçeğinin unutulmaması gerektiğine işaret ederek, her alanda Sarıkaya’nın güzelleştiğini ifade etti. ‘sorunsuz bir yerleşim birimi’ olarak anılmaya devam ettiklerinin altını çizen Muhtar Ulak, Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde Belediye Başkanı Mükerrem Tollu'ya başarılar diledi.

TOLLU, SAYESİNDE HİZMETLERE KAVUŞTUK

Sarıkaya'da ikamet eden Mehmet Gürsoy ise Erdemli Belediyesi'nin yaptığı hizmetlerden memnun olduğunu ifade ederek görüşlerini paylaştı. Gürsoy, "Sarıkaya mahallesi olarak, biz bu hizmetleri bu zamana kadar yaptıramadık. Başkan Tollu sayesinde yaptırdık. Başkanımız Sn.Mükerrem Tollu ve Muhtarımız Mustafa Ulak'a teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz" diye konuştu.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google