::
18 Nisan 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Seçer'den İnteraktif Çalışma

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı için CHP'den adı öne çıkan Vahap Seçer, çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.
Seçer'den İnteraktif Çalışma
Haber Giriş:
21 Eylül 2018 Cuma 08:43

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı için CHP’den adı öne çıkan Vahap Seçer, çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Mersin’de ilçeleri gezen ve sorunları dinleyerek çözüm önerilerini paylaşan Seçer, alışık olmadık bir adım atarak Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı sürecinde vatandaşlardan gelen soruları internet ortamından yanıtlayacak.

 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı için çalışmalarını sürdüren CHP’li Vahap Seçer, vatandaşlardan gelen soruları internet ortamından yanıtlayacak.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı CHP’li Vahap Seçer, seçime yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bir yandan oluşturduğu proje ekibiyle birlikte Mersin için yeni projeler geliştiren Seçer, Mersin ve ilçelerinde vatandaşlarla buluşmayı da sürdürüyor. Vatandaşların kente dair sorunlarını ve beklentilerini dinleyen Seçer, çözüm önerilerini ve hayata geçirmek istediği projelerini paylaşıyor.

İNTERAKTİF ÇALIŞMA

Mersin’in geleceğinin Mersinliler ile birlikte konuşulması, aklın ve bilin ışığında kentin yönetiminde devreye sokulması gerektiğini belirten Seçer, bu doğrultuda, pek de alışık olmadık bir çalışma biçimini hayata geçirdi. Seçer, internet ortamında vatandaşlardan gelecek soruları cevaplayarak, interaktif bir çalışma başlattı.

Seçer, kişisel sosyal medya hesaplarından yaptığı duyuruda “Şahsımla ve Mersinimiz ile ilgili sorularınızı bu gönderi altına yorum yaparak veya alıntı yaparak bana sorabilirsiniz. 22 Eylül Cumartesi günü saat 15:00’da yayınlayacağım videoda cevaplamak üzere sorularınızı bekliyorum” dedi. Seçer’e @SecerVahap twitter hesabından, https://www.facebook.com/vahapsecer hesabından ya da @VahapSecer instagram hesabından sorular sorulabilecek.  (kaynak:Vahap Seçer)

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
ABDURRAHMAN ALTINSUCU'NUN YENİ YÖNETİM KURULU ONAYLANDI
SİYASET

20 Mart 2024 Çarşamba 17:33

ABDURRAHMAN ALTINSUCU'NUN YENİ YÖNETİM KURULU ONAYLANDI

Ak Parti Tarsus İlçe başkanı Av.Abdurrahman Altınsucu'nun yeni yönetim kurulu onaylandı
17:33
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç'ın Proje Tanıtım Toplantısı
SİYASET

14 Mart 2024 Perşembe 09:03

CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç'ın Proje Tanıtım Toplantısı

SEÇER''5 YILLIK SÜREÇTE ALİ BOLTAÇ'IN VE TARSUSLULARIN YANINDA OLACAĞIZ''
09:03
MERSİN'İN HİZMETKARI OLMAYA GELİYORUZ”
SİYASET

10 Mart 2024 Pazar 11:18

MERSİN'İN HİZMETKARI OLMAYA GELİYORUZ”

Başkan Serdar Soydan, 100 Projesini kamuoyu ile paylaştı: “100 projemiz ve %100 belediyecilik anlayışımızla harekete geçiyoruz”
11:18