::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

SEÇER TARSUS'TA KAMYONCU ESNAFIYLA BULUŞTU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Tarsus Kamyoncular Kooperatifi'nde kamyoncu esnafıyla bir araya geldi
SEÇER TARSUS'TA KAMYONCU ESNAFIYLA BULUŞTU
Haber Giriş:
20 Mart 2019 Çarşamba 09:12

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Tarsus Kamyoncular Kooperatifi’nde kamyoncu esnafıyla bir araya geldi.

Mersin’e umutsuzluk değil, umut vermek istediklerini ifade eden Vahap Seçer, seçim kampanyası boyunca Mersin’in gerçek potansiyelinin açığa çıkarılması ve refahın artırılmasıyla ilgili projelerini halka anlattıklarını söyledi.

Vahap Seçer, “Çok sayıda parti var ama Mersin’de iddialı olan, takip edilen 3 aday var. Cumhur İttifakı adayı var. CHP adayı var. Bir de Demokrat Parti’nin İyi Parti desteğiyle çıkardığı aday var. Ama bunların içinde de 2 adayın çekiştiği görülüyor. Aslında çekişen de demek istemiyorum. Bu seçimi çok rahat şekilde alacağız. Tarsus’tan Anamur’a kadar birçok ilçelerde seçimi kazanacağız. Buna inanıyorum. ‘’dedi.

Mersin’in en önemli sorununun işsizlik olduğuna dikkat çeken Vahap Seçer, “. Diyorlar ki ‘Vahap Seçer kendisinden olmayanları işten çıkaracak, yerine kendi partisinden eleman alacak.’ Bakın bir kez daha söylüyorum. Siyasi görüşünden, etnik kökeninden dolayı kimse işten çıkarılmayacak. Alın teriyle çalışan herkes Vahap Seçer’in güvencesinde. Böyle bir şey kesinlikle olmayacak. Bunu gittiğiniz her yerde anlatın” ifadelerini kullandı.

Paylaş:  Facebook Twitter Google
ABDURRAHMAN ALTINSUCU'NUN YENİ YÖNETİM KURULU ONAYLANDI
SİYASET

20 Mart 2024 Çarşamba 17:33

ABDURRAHMAN ALTINSUCU'NUN YENİ YÖNETİM KURULU ONAYLANDI

Ak Parti Tarsus İlçe başkanı Av.Abdurrahman Altınsucu'nun yeni yönetim kurulu onaylandı
17:33
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç'ın Proje Tanıtım Toplantısı
SİYASET

14 Mart 2024 Perşembe 09:03

CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç'ın Proje Tanıtım Toplantısı

SEÇER''5 YILLIK SÜREÇTE ALİ BOLTAÇ'IN VE TARSUSLULARIN YANINDA OLACAĞIZ''
09:03
MERSİN'İN HİZMETKARI OLMAYA GELİYORUZ”
SİYASET

10 Mart 2024 Pazar 11:18

MERSİN'İN HİZMETKARI OLMAYA GELİYORUZ”

Başkan Serdar Soydan, 100 Projesini kamuoyu ile paylaştı: “100 projemiz ve %100 belediyecilik anlayışımızla harekete geçiyoruz”
11:18