::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Şehidimizi dualarla uğurladık

Şehit Ali Gümüş Binlerin Katıldığı Törenle Vatan Toprağına Emanet Edildi
Şehidimizi dualarla uğurladık
Haber Giriş:
29 Ocak 2018 Pazartesi 10:09

 

Ülkemizin bekası için Suriye’nin Afrin bölgesinde yürütülen ‘Zeytin Dalı’ operasyonu sırasında teröristlerle girilen çatışmada Şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Ali Gümüş, binlerce vatandaşımızın katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.

 

Mut ilçesi Şehit Eyüp Kahraman Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ile Vali Ali İhsan Su’nun yanı sıra, Karaman Valisi Fahri Meral, Mersin Milletvekilleri Hacı Özkan, Durmuş Fikri Sağlar, Aytuğ Atıcı, Hüseyin Çamak ve Baki Şimşek, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Önder Gürbüz, Afyon İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Özdemir Şan, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, il ve ilçe protokolü, askeri ve mülki erkan, Şehidin eşi ve ailesi, yakınları ve binlerce vatandaş katıldı.

 

İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun tarafından öğle namazını müteakip kıldırılan cenaze namazının ardından Şehidimiz Ali Gümüş Mut Şehitliği’nde toprağa verildi. Cenaze töreni boyunca Şehidimizin ailesi ile yakından ilgilenen Bakan Elvan, törenin ardından Şehidimizin cenazesi üzerine örtülen bayrağı babası Mükremin Gümüş’e teslim ederek, Şehidimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Milletimize ise başsağlığı diledi.

Paylaş:  Facebook Twitter Google
MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 10:14

MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''

Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan adayı inşaat mühendisi Mahmut Tat, seçimi kazandıkları takdirde yapacağı ilk işi söyledi
10:14
SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 09:56

SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK

MAHALLESİ'NDE VATANDAŞLARLA KUCAKLAŞTI,BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
09:56
MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ
GÜNCEL

25 Mart 2024 Pazartesi 11:29

MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ

11:29