::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Şehit Cemre Salih Gözen ilkokulu eğitime başladı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesindeki terör saldırısında şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Cemre Salih Gözen'in adının verildiği ilkokulun inşaatı tamamlanarak eğitim ve öğretime başladı.
Şehit Cemre Salih Gözen ilkokulu eğitime başladı
Haber Giriş:
06 Ocak 2017 Cuma 10:34

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesindeki terör saldırısında şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Cemre  Salih Gözen’in adının verildiği ilkokulun inşaatı  tamamlanarak eğitim ve öğretime başladı.

 

Altaylılar  mahallesinde okulun yeni eğitim ve öğretime başlaması nedeniyle Ak parti Tarsus İlçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleri okulu ziyaret ederek,hayırlı olsun dilekelrini ilettiler.

Ziyarette Eğitim Birsen Tarsus şube başkanı Hüsamettin Aktaş da hazır bulundu. 

Kurucu  müdürlüğünü Yakup Gonca’nın  yaptığı  32 derslik olarak inşa edilen şehit Cemre Salih Gözen ilkokuluna kapatılan İstemihan Talay İlkokulu’nun ilkokulu bölümü öğrencileri eğitime başladı.

Paylaş:  Facebook Twitter Google
NİHAYET KÜLTÜR MERKEZİNE NEŞTER VURULDU
KÜLTÜR - EĞİTİM

06 Aralık 2023 Çarşamba 11:30

NİHAYET KÜLTÜR MERKEZİNE NEŞTER VURULDU

Sürekli yayınlarımızdan sonra 5 yıldır kaderiyle başbaşa ve can çekişen hasta gibi atıl bırakılan ve gözgörgüsü olan 75.Yıl Kültür Kültür Merkezine nihayet Tarsus Belediyesince neşter vurularak tadilat işlemleri başlatıldı.
11:30
Mersin ''2. Uluslararası Tarsus Festivali'ne Hazır
KÜLTÜR - EĞİTİM

07 Kasım 2023 Salı 17:46

Mersin ''2. Uluslararası Tarsus Festivali'ne Hazır

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından, geçtiğimiz yıl ‘Kleopatra' teması ile ilki düzenlenen Uluslararası Tarsus Festivali, bu yıl da ‘Şahmeran Yılı' teması ile gerçekleştirilecek
17:46