::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Şevket Can, Basınla Bir Araya Geldi

MHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Şevket Can, Tarsuslu basın mensuplarıyla bir araya geldi. Selçukhan Restaurantta düzenlenen sohbet toplantısına Tarsuslu basın mensupları büyük katılım gösterdi.
Şevket Can, Basınla Bir Araya Geldi
Haber Giriş:
28 Ocak 2014 Salı 18:15

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tarsus Belediye Başkan Adayı Şevket Can, Tarsuslu basın mensuplarıyla bir araya geldi. Selçukhan Restaurantta düzenlenen sohbet toplantısına Tarsuslu basın mensupları büyük katılım gösterdi.

Basın mensuplarına çalışmaları hakkında bilgi veren Şevket Can, 107 bin seçmene ulaştıklarını, Tarsus’ta 252 toplantı gerçekleştirdiklerini ve köylerde 2. tura çıktıklarını söyledi.Seçim çalışmalarının çok renkli, heyecanlı ve her geçen gün artan coşkulu tempo ile devam ettiğini dile getiren Şevket Can, “Tarsus’u, beldelerimizi ve köylerimizi karış karış geziyoruz. Hemşehrilerimizle kucaklaşıyoruz. Çalışmalarımız ve projelerimiz hakkında bilgiler veriyoruz. Projelerimiz halkta karşılığını layıkıyla görüyor. Tamamen gerçekçi olan projelerimizin bir kaçından bahsedecek olursak, özellikle Berdan Projesi, Kızılmurat Mahallesi Projesi, 3. Organize Sanayi Bölgesi projesi, Eshab-ı Kehf’e teleferik projesi, Karabucak Ormanın piknik-mesire alanı projesi, 33 katlı otel projesi, kentsel dönüşüm projesi, Tarsus plajının açılması gibi projelerimiz hayata geçtiğinde Tarsus’ta sosyal hayat ve ekonomi canlanacak. Köylerimiz için de çok güzel projeler hazırladık,  ‘Alo Veteriner Hattı’ kuracağız, hayvancılık ile uğraşan vatandaşlarımız alo dediklerinde veteriner ayaklarına gelecek ve ücretsiz hizmet verecek. Köylerinde ev yapmak isteyen köylülerimiz için hazır projelerimiz olacak.  Farklı m2’lerdeki projelerimizi köylü vatandaşlarımızın beğenisine sunacağız. Köylülerimiz istedikleri tip projeyi seçip, evini zevkine göre yapabilecek. Köylerimizin mezarlıklarını düzenleyeceğiz. Atalarımızın kabirlerine sahip çıkacağız. Köy meydanlarını aydınlatacağız. Köylerimizin giriş ve çıkışlarını düzenleyeceğiz. Köy meydanları, yollar tamir edilecek, gerekirse yeni yollar yapılacak. Çadırlarda yaşayan vatandaşlarımızın yaşam alanlarını iyileştireceğiz. Üniversitede okuyan gençlerimize burs yardımlarımız olacak, dar gelirli vatandaşlarımız için gıda ve maddi yardımlarımız olacak. Oğlu askerde olan ailelerimize asker aylıkları bağlanacak. Köy meydanına kurulacak ses sistemi ile Tarsus’ta yapılan her duyurudan köylü vatandaşlarımızın da haberi olacak. Büyük köylerimize gasilhaneler, küçük köylerimizi de içinde elektrikli ısıtıcısı, semaveri, aydınlatması, ses cihazı olan taziye çadırları teslim edeceğiz.”dedi.

Şevket Can, “Yılmadan, yorulmadan, büyük bir gayret ve heyecanla çalışıyoruz. Allah çalışana verir, bizde çalışacağız. Bu bir hizmet yarışıdır. Diğer partilerdeki aday arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Tarsus için hayırlısı kimse Allah o makamı ona nasip etsin” dedi. Soru-cevap şeklinde geçen toplantı toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Toplantıya Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, Ülkü Ocakları Başkanı Ali Rıza Genç, MHP Kadın Kolları Başkanı Fadime Şen, Türk Eğitim Sen Tarsus Şube Başkanı Necmettin Ellibin, Türkav Başkanı Hasan Sarı, Hizmet İş Sendikası Başkanı Hüseyin Gün, Ülküm İşçiler Derneği Başkanı Zekeriya Yılmaz’da katıldı.

Paylaş:  Facebook Twitter Google
ABDURRAHMAN ALTINSUCU'NUN YENİ YÖNETİM KURULU ONAYLANDI
SİYASET

20 Mart 2024 Çarşamba 17:33

ABDURRAHMAN ALTINSUCU'NUN YENİ YÖNETİM KURULU ONAYLANDI

Ak Parti Tarsus İlçe başkanı Av.Abdurrahman Altınsucu'nun yeni yönetim kurulu onaylandı
17:33
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç'ın Proje Tanıtım Toplantısı
SİYASET

14 Mart 2024 Perşembe 09:03

CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç'ın Proje Tanıtım Toplantısı

SEÇER''5 YILLIK SÜREÇTE ALİ BOLTAÇ'IN VE TARSUSLULARIN YANINDA OLACAĞIZ''
09:03
MERSİN'İN HİZMETKARI OLMAYA GELİYORUZ”
SİYASET

10 Mart 2024 Pazar 11:18

MERSİN'İN HİZMETKARI OLMAYA GELİYORUZ”

Başkan Serdar Soydan, 100 Projesini kamuoyu ile paylaştı: “100 projemiz ve %100 belediyecilik anlayışımızla harekete geçiyoruz”
11:18