::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Şevket Can Fırtınası Girne Mahallesinde artarak devam etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tarsus Belediye Başkan Adayı Şevket Can, Girne Mahallesinde kurban kesilerek, havi fişek gösteri ve konfetilerle karşılandı
Şevket Can Fırtınası Girne Mahallesinde artarak devam etti
Haber Giriş:
10 Şubat 2014 Pazartesi 18:37

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tarsus Belediye Başkan Adayı Şevket Can, Girne Mahallesinde kurban kesilerek, havi fişek gösteri ve konfetilerle karşılandı. Mahalle Muhtarı Sami Serinkaya ve mahalleliler tarafından mahalle girişinde karşılanan Şevket Can, mahalleli gençler tarafından oluşturulan koridorda yürüdü. Girne Mahallesinin gençleriyle gurur duyduğunu dile getiren Şevket Can yaptığı konuşmada, tüm engellemelere rağmen Girne Mahallesinde ve çevresindeki mahallelerde önemli hizmetlerin altına imza attıklarını söyledi.

Şevket Can, D-400 karayolundan yayaların karşıya gidiş-gelişlerini kolaylaştırmak amacıyla üç tane yaya üst geçidi projesi hazırladıkları belirterek, “Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Kocamaz ile bu bölgedeki vatandaşlarımızın yolun diğer tarafına gidiş-gelişlerini kolaylaştırmak ve can ve mal kayıplarının önüne geçmek amacıyla proje hazırladık. D-400 karayoluna üç adet yaya üst geçidi projesini hazırlayıp, Kara Yolları Bölge Müdürlüğünün yolunu tuttuk. Projemizi sunduk, ‘Biz yapacağız, sizin yapmanıza gerek yok’ dediler. Aradan üç yıl geçti. Hiçbir şey yapan olmadı. Biz yılmadan, yorulmadan çalıştık. Servis yollarını yaptık. D-400 karayolunu güvenlik çemberi içine aldık. Korkuluklar yaptık. Servis yolunu Yeni Hale kadar götürmek istedik, ona da türlü bahanelerle izin vermediler. Biz yine çalıştık. Bizim işimiz olmamasına rağmen aydınlatma direklerini yaptık. Servis yollarının asfalt, kaldırım düzenlemesini yaptık. Bölgeyi güvenli hale getirdik, şimdi D-400 karayolunun  sağında ve solunda çok katlı modern binalar yükseliyor. D-400 çevresindeki modern yapılaşma mahallelerimizi güzelleştiriyor, değerine değer katıyor. Bölge canlandıkça canlanıyor. Bu da bize mutluluk veriyor. ”dedi.

Belediyeciliğin uzmanlık alanı olduğunu dile getiren Şevket Can, “Girne Mahallesinde nelerin yapıldığını ve nelerin yapılması gerektiğini çok iyi biliyorum. Dün Girne Mahallesine nasıl sahip çıktıysak, bugünde aynı şekilde sahip çıkacağız. Yeni çıkan Büyükşehir yasasından sonra Tarsus, Mersin’in alt birim belediyesi olacak, dolayısıyla belediyedeki önemli birimler Mersin Büyükşehir’e bağlanacak, gelirimiz %50 azacak. Sorumluluk alanımız genişleyecek. Onun için yakından tanıdığınız, Tarsus Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Kocamaz’ı da Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı yapmak zorundayız. Allah’ın izniyle, sizinde desteklerinizle de yapacağız.”dedi.

Tarsus’ta gittikleri her mahallede büyük bir coşku ve heyecanla karşılandıklarını hatırlatan Şevket Can, çalışmaları ve projeleri hakkında da mahallelilere bilgi verdi.

Toplantıya Bahşiş Belediye Başkanı Mustafa Sarı, Yeşil Tepe Belediye Başkanı Fikri Tüten Belediye Başkan Yardımcısı Kerim Tufan, oda ve dernek başkanları, muhtarlar ve partili-partisiz yaklaşık binlerce kişi katıldı.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
Diğer Fotoğraflar
ABDURRAHMAN ALTINSUCU'NUN YENİ YÖNETİM KURULU ONAYLANDI
SİYASET

20 Mart 2024 Çarşamba 17:33

ABDURRAHMAN ALTINSUCU'NUN YENİ YÖNETİM KURULU ONAYLANDI

Ak Parti Tarsus İlçe başkanı Av.Abdurrahman Altınsucu'nun yeni yönetim kurulu onaylandı
17:33
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç'ın Proje Tanıtım Toplantısı
SİYASET

14 Mart 2024 Perşembe 09:03

CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç'ın Proje Tanıtım Toplantısı

SEÇER''5 YILLIK SÜREÇTE ALİ BOLTAÇ'IN VE TARSUSLULARIN YANINDA OLACAĞIZ''
09:03
MERSİN'İN HİZMETKARI OLMAYA GELİYORUZ”
SİYASET

10 Mart 2024 Pazar 11:18

MERSİN'İN HİZMETKARI OLMAYA GELİYORUZ”

Başkan Serdar Soydan, 100 Projesini kamuoyu ile paylaştı: “100 projemiz ve %100 belediyecilik anlayışımızla harekete geçiyoruz”
11:18