::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Şevket Can, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Muhtarlar Dernek Başkanı Ömer Özcan Şevket Can'ın çalışkanlığı ve dürüstlüğüyle muhtarların gönlünde taht kurduğunu söyledi.
Şevket Can, Muhtarlarla Bir Araya Geldi
Haber Giriş:
05 Şubat 2014 Çarşamba 12:34

MHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Şevket Can, mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

Şelçuk Han Restaurant’ta düzenlenen kahvaltılı sohbet toplantısında Şevket Can, “Sizler her zaman benim mesai arkadaşım oldunuz, sizlerle çalışmak bana her zaman büyük bir keyif verdi.” dedi.

Muhtarların büyük katılım gösterdiği toplantının açılış konuşmasını yapan Tarsus Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Özcan, Şevket Can’ın çalışkanlığını, dürüstlüğünü ve yardımseverliğini her zaman takdir ettiklerini söyledi. “Şevket Can her zaman bizim yanımızdaydı” diyen Başkan Özcan şöyle konuştu:

 “Her zaman kol kola, omuz omuza çalıştık, mahallelerimizin, köylerimizin sorunlarının ve sıkıntılarının çözümü noktasında Şevket Can, bir dediğimizi iki etmedi.  O bizim işimizi kolaylaştırdı, bizde onun işini kolaylaştırdık. Kendisiyle çok verimli bir çalışma içerisinde olduk, teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

Şevket Can ise yaptığı konuşmada, önce muhtarlarla olan anılarını anlattı. Muhtarlarla çok güzel bir iletişim ve diyalog içinde olduklarını hatırlatan Şevket Can, muhtarların her zaman yanında ve destekçisi olduğunu söyledi.

Şevket Can, “Muhtarlarımız köylerinin yada mahallelerinin sorunlarını veya sıkıntılarını bize ilettiklerinde kanunlar ve kurallar çerçevesinde elimizden gelen gayret ve çabayı gösterdik. Hiçbir muhtarımızın, yapılabilir talebini geri çevirmedik. Yapabileceğimiz işleri ‘Tamam yaparız’ dedik, yapamayacağımız işleri de ‘Yok yapamayız’ dedik. Yapamayacağımız işleri de neden yapamayacağımızı detaylarıyla muhtarlarımıza anlattık. 7/24 telefonum ve gönlüm muhtarlarımıza açık oldu. Kırmadan, incitmeden, dökmeden çalıştık. İnşallah 2014 Mart’ından sonrada hep birlikte daha büyük bir coşku, daha büyük bir heyecan ve daha büyük bir aşkla Tarsus için hep birlikte çalışmayı Allah bize nasip eder” dedi.

Ayrıca çalışmaları ve projeleri hakkında da muhtarlara detaylı bilgi veren Şevket Can, kırtasiye giderleri için muhtarlara her ay düzenli yardım yapacaklarını da söyledi. Öte yandan Şevket Can, muhtarlara proje tanıtım kitapçığını da hediye etti.

Toplantıya, MHP Tarsus İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, Tarsus Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Özcan, Türk Eğitim Sen Mersin 2 Nolu Şube Başkanı Necmettin Ellibin, Türkav Başkanı Hasan Sarı, Ülküm İşçiler Derneği Başkanı Zekeriya Yılmaz’da katıldı.

Paylaş:  Facebook Twitter Google
Diğer Fotoğraflar
ABDURRAHMAN ALTINSUCU'NUN YENİ YÖNETİM KURULU ONAYLANDI
SİYASET

20 Mart 2024 Çarşamba 17:33

ABDURRAHMAN ALTINSUCU'NUN YENİ YÖNETİM KURULU ONAYLANDI

Ak Parti Tarsus İlçe başkanı Av.Abdurrahman Altınsucu'nun yeni yönetim kurulu onaylandı
17:33
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç'ın Proje Tanıtım Toplantısı
SİYASET

14 Mart 2024 Perşembe 09:03

CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç'ın Proje Tanıtım Toplantısı

SEÇER''5 YILLIK SÜREÇTE ALİ BOLTAÇ'IN VE TARSUSLULARIN YANINDA OLACAĞIZ''
09:03
MERSİN'İN HİZMETKARI OLMAYA GELİYORUZ”
SİYASET

10 Mart 2024 Pazar 11:18

MERSİN'İN HİZMETKARI OLMAYA GELİYORUZ”

Başkan Serdar Soydan, 100 Projesini kamuoyu ile paylaştı: “100 projemiz ve %100 belediyecilik anlayışımızla harekete geçiyoruz”
11:18