::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Şevket Can Pazar Esnafıyla Buluştu

Tarsus'ta herkesimden herkes tarafından büyük ilgi ve destek gören MHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Şevket Can'ın seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor
Şevket Can Pazar Esnafıyla Buluştu
Haber Giriş:
18 Şubat 2014 Salı 18:38

Tarsus’ta herkesimden herkes tarafından büyük ilgi ve destek gören MHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Şevket Can’ın seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yeni Mahalle Pazar Esnafı Şevket Can için kahvaltı verdi. Pazar esnafı ile kahvaltıda buluşan Şevket Can, Pazar esnafı ile sohbet ederek, çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi. Pazar esnafının büyük katılım gösterdiği kahvaltılı toplantıda konuşan Şevket Can, Pazar esnafı ile her zaman birlikte, ortak çalıştıklarını dile getirerek, çok güzel çalışmalara imza attıklarını söyledi.Tarsus’ta hizmete sundukları Kapalı Semt Pazarlarının Türkiye’ye örnek olduğunun altını çizen Şevket Can, “Eskiden Pazar esnafımız sokaklarda çok zor şartlar altında satış yapardı. İhtiyaçlarını karşılayamaz, su dahi bulmakta güçlük çekerdi. Vatandaşlarımız o pazarların dar sokaklarında yürümekte güçlük çeker, sağlıklı bir şekilde alışverişlerini yapamazlardı. Bizler Tarsus Belediyesi olarak bölgeye örnek olacak bir çalışmaya imza atarak, Kapalı Sabit Semt Pazarlarını hizmete sunduk. Şuan da Tarsus’ta tam donanımlı üç kapalı sabit semt pazarımız hizmet veriyor. Kapalı Sabit Semt Pazarı İnşaatlarımız devam ediyor. Sizlerde bu hizmetlerimizi takdir edenler olarak, her zaman bizlere güç ve kuvvet vererek, bizlerin hizmet yolunda önümüzü açıyoruz. Siz değerli esnaflarımız hizmetin en iyisine, en kalitelisine layıksınız” dedi. Ayrıca, Şevket Can, esnaflara projeleri hakkında da bilgi verdi.

Tarsus Seyyar Pazarcılar Derneği Başkanı Mustafa Yavuz ise, “Sokak aralarından kurtularak, modern semt pazarlarına kavuştuk. Yazın sıcağından, kışın çamurundan ve soğuğundan kurtulduk. Artık suyu, lavabosu, tuvaleti, duşu, mescidi olan modern semt pazarlarımız var. Yaptıkları büyük yatırım ve projelerle Tarsus'a hayat veren, Tarsus'u yaşanılır bir kent haline getiren Kocamaz ile Can Başkanlarımıza teşekkür ve şükranlarımızı sunuyoruz. Sayın Kocamaz’a Mersin’de, Sayın Can’a da Tarsus’ta hizmet yolunda başarılar diliyoruz" dedi.

Yeni Mahalle Muhtarı Kenan Pehlivancık’ında katıldığı kahvaltılı toplantıda esnaflar Şevket Can’a teşekkür ederek, uzun süre sohbet ettiler.

Öte yandan Şevket Can, nazik davetlerinden dolayı Pazar Esnafına teşekkür ederek, işlerinde hayırlı, bol kazançlar diledi.

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 10:14

MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''

Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan adayı inşaat mühendisi Mahmut Tat, seçimi kazandıkları takdirde yapacağı ilk işi söyledi
10:14
SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 09:56

SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK

MAHALLESİ'NDE VATANDAŞLARLA KUCAKLAŞTI,BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
09:56