::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Şevket Can'ın Oda Ziyaretleri Devam Ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tarsus Belediye Başkanı Adayı Şevket Can, yüreklerinin hizmet sevdasıyla çarptığını söyledi.
Şevket Can'ın Oda Ziyaretleri Devam Ediyor
Haber Giriş:
09 Aralık 2013 Pazartesi 09:38

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tarsus Belediye Başkanı Adayı Şevket Can, yüreklerinin hizmet sevdasıyla çarptığını söyledi.

Şevket Can, Tarsus Servis Aracı İşletmeleri Esnaf Odası,Tarsus Fotoğrafçılar Odası,Tenekeciler ve Camcılar Odası,Tarsus Kasaplar Odası, Tarsus Lokantacılar, Pastaneciler ve Kebapçılar Odası ve Tarsus Berberler ve Kuaförler Odasını ziyaret etti.

 

İlk olarak Servisçiler odası Oda Başkanı Mehmet Tıraş ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Şevket Can, çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi.

Servis Aracı işletmecilerinin sorunlarını ve sıkıntılarını da tek tek dinleyen Şevket Can, göreve geldiklerinde belediye olarak üzerlerine düşen görev ve sorumlulukları fazlasıyla yapacaklarını söyledi.

 

Tarsus’ta bir çatı altında toplanan servisçilerin kendi aralarında istişare yapıp, tartışarak, sorunlarını, sıkıntılarını ve belediyeden olan beklentilerini masaya yatırmalarını isteyen Şevket Can, ondan sonra sorunların ve sıkıntıların çorap söküğü gibi çözüleceğini söyledi.

İstişarenin sünnet olduğunun altını çizen Şevket Can, “Belediye olarak servis aracı işletmecilerine karşı sorumluluklarımızı biliyoruz. Haklarınızı koruma noktası başta olmak üzere, Tarsus’un tüm sorunlarının çözümü konularında elimizden gelen katkıyı göstereceğiz. Bundan hiç birinizin zerre kadar kuşkusunun ve şüphesinin olmadığını biliyorum. Çünkü sizde biliyorsunuz ki, bizim yüreğimiz hizmet sevdasıyla çarpıyor.”dedi.

Kendilerini samimiyetle dinlediği için Şevket Can’a teşekkür eden Başkan Tıraş ile yönetim kurulu üyeleri de, oda olarak, belediye ile üyelerinin hak ve hukuklarının korunması noktasında uyum içerisinde çalışmak istediklerini söylediler. Şevket Can’a ‘Yolun açık olsun’ diyen Servisçiler, başarı dileklerini ilettiler. Uzun süren neşeli sohbet toplantısının ardından ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Can, Tarsus Fotoğrafçılar Odası ile Tenekeciler ve Camcılar Odasını ziyaret etti. İlk olarak, Fotoğrafçılar Odasını ziyaret eden Şevket Can’ı oda başkanı Cumali Taş ve yönetim kurulu üyeleri kapıda karşıladı. Şevket Can’ı çiçekle karşılayan Cumali Taş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sözlerine başladı.

Kapısı ve gönlü herkese açık olan Şevket Can’ın belediye başkan yardımcılığı görevinde çok başarılı bir bürokrat olduğunun altını çizen Başkan Taş, “Her zaman bizim yanımızda olan, kendisine 24 saat ulaşabildiğimiz Şevket Başkanımızın Tarsus Belediye Başkanlığı görevini layıkıyla yapacağına inanıyoruz. Belediyecilikteki bilgi, birikim ve tecrübesini biliyoruz.  Şahsına güvenimiz tamdır. Kendisine şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun diyoruz.”dedi.

Tenekeciler ve Camcılar Odası Başkanı Mustafa Güçyetmez ise, Şevket Can’ın bilgi, birikim ve tecrübeleriyle Tarsus’a önemli hizmet yapacağından hiçbir endişelerinin olmadığını söyledi.

Güçyetmez, “Halkın içinde olan birisiniz. Tarsus sizi tanıyoruz, siz Tarsus’u tanıyorsunuz. Kendinizi Tarsus halkına anlatmanıza gerek yok. Ne mutlu ki size kendinizi Tarsus halkına sevdirmişsiniz. Sizi yürekten tebrik ediyorum. Yolunuz açık olusun. Allah başarılarınızı daim etsin” dedi.

Şevket Can ise, şahsına gösterilen ilgi, alaka ve destekten dolayı teşekkür ederek, çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi. Birlik ve beraberlik mesajları veren Can, “Tüm meslek gruplarıyla birlikte çalışacağız. Belediye olarak sizlere öncülük yapacağız. Sık sık bir araya geleceğiz. Tarsus ortak paydasında alınacak her önemli kararda sizinde sözünüz olacak.  Yeter ki, bir olalım, diri olalım, güçlü olalım, inanıyorum ki, o zaman aşamayacağımız hiçbir sorun ve sıkıntı kalmayacaktır.”dedi.

Öte yandan gerçekçi projelerle yola çıktıklarını vurgulayan Can, “Bizim projelerimiz ve çalışmalarımız asla sanal değil. Gerçekçi projelerle yola çıkıyoruz. Yapamayacaklarımızı değil, yapabileceklerimizi anlatıyoruz. Önümüzdeki günlerde açıklayacağımız projelerimizin Tarsus’a heyecan getireceğine inanıyoruz.”dedi.

-ŞEVKET CAN, KASAPLAR, LOKANTACILAR VE BERBERLER ODASINI ZİYARET ETTİ

 Can,daha sonra  Tarsus Kasaplar Odası, Tarsus Lokantacılar, Pastaneciler ve Kebapçılar Odası ve Tarsus Berberler ve Kuaförler Odasını ziyaret etti.

İlk olarak, Tarsus Kasaplar Odasını ziyaret eden Şevket Can, Oda Başkanı Hasan Uçak ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Kasap esnafının sorunlarını dinleyen Şevket Can, belediye olarak üzerlerine düşen görevleri yapmaya çalıştıklarını söyledi. Özellikle Tarsus halkının ve kasapların hizmetine sundukları modern mezbahane tesisinin kasap esnafını çok rahatlatacağını söyledi. Bölgede eşi benzeri olmayan mezbahane tesisinin kesim yaptırmak isteyen kasap esnafının işini çok kolaylaştırdığını vurgulayan Şevket Can, lafla değil, özde esnafın yanında olduklarını söyledi.

Can, göreve geldikleri zaman esnafın işinin daha da kolaylaşması için sürekli kendileriyle istişare halinde olacaklarını, kendilerini her zaman dinleyerek, kendilerine her konuda yardımcı olacaklarının altını çizdi.

Tarsus Kasaplar Odası Başkanı Hasan Uçak ise, ziyaretlerinden dolayı Şevket Can’a teşekkür ederek, “Bizi dinlediniz. Göreve geldiğiniz takdirde Tarsus’a faydalı hizmetler yapacağınıza inanıyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Daha sonra, Tarsus Lokantacılar, Pastaneciler ve Kebapçılar Odasını ziyaret eden Şevket Can’ı oda başkanı Ali Tavman ile yöneticileri karşıladı. Lokantacılar, Pastaneciler ve Kebapçılar ile ilgili hazırladığı projeleri anlatan Şevket Can, Berdan Nehri kıyısına yapacakları balıkçı barınakları ile çok güzel mekanları Tarsus’a kazandıracaklarını söyledi.

Bu mekanların Tarsus’ta soysa hayata canlılık getireceğini dile getiren Şevket Can, Tarsus için her şeyin en iyisini düşündüklerini söyledi.

Ali Tavman ise, balıkçı barınağı projesinin çok isabetli ve önemli bir proje olduğunun altını çizerek, Şevket Can’a çalışmalarında başarılar diledi.

En son olarak Tarsus Berberler ve Kuaförler Odasını ziyaret eden Şevket Can, Oda Başkanı Alper Deniz ve yöneticileri tarafından karşılandı. Tarsus’ta siyasetin nabzının berber dükkanlarında daha hararetli yaşandığını dile getiren Şevket Can, berber ve kuaför esnafının kentin en renkli mekanlarından olduğunu söyledi.

Tarsus’ta her gün mutlaka bir berberleri ziyaret ettiğini dile getiren Şevket Can, Berberler ve Kuaförler Odasının Tarsus’ta önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu söyledi.

Tarsus ile ilgili alınacak her kararda sivil toplum kuruluşları ile hareket edeceklerini vurgulayan Şevket Can, “Bizim için sizin fikirleriniz ve düşünceleriniz çok önemli. Hep birlikte hareket edeceğiz. Tarsus’u hep birlikte yöneteceğiz” dedi.

Oda Başkanı Alper Deniz ise, Şevket Can’ın usta bir belediyeci olduğunu belirterek, Tarsus’a faydalı olacağını düşündüklerini, o yüzden kendisinin her zaman yanında olduklarını söyledi.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
Diğer Fotoğraflar
ABDURRAHMAN ALTINSUCU'NUN YENİ YÖNETİM KURULU ONAYLANDI
SİYASET

20 Mart 2024 Çarşamba 17:33

ABDURRAHMAN ALTINSUCU'NUN YENİ YÖNETİM KURULU ONAYLANDI

Ak Parti Tarsus İlçe başkanı Av.Abdurrahman Altınsucu'nun yeni yönetim kurulu onaylandı
17:33
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç'ın Proje Tanıtım Toplantısı
SİYASET

14 Mart 2024 Perşembe 09:03

CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç'ın Proje Tanıtım Toplantısı

SEÇER''5 YILLIK SÜREÇTE ALİ BOLTAÇ'IN VE TARSUSLULARIN YANINDA OLACAĞIZ''
09:03
MERSİN'İN HİZMETKARI OLMAYA GELİYORUZ”
SİYASET

10 Mart 2024 Pazar 11:18

MERSİN'İN HİZMETKARI OLMAYA GELİYORUZ”

Başkan Serdar Soydan, 100 Projesini kamuoyu ile paylaştı: “100 projemiz ve %100 belediyecilik anlayışımızla harekete geçiyoruz”
11:18