::
16 Nisan 2024 Salı

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sigortacı meslek grubu

Tarsus Ticaret ve Sanayi odası Sigortacı meslek grubu Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Ruhi Koçak'a tam destek verdi.
Sigortacı meslek grubu
Haber Giriş:
27 Mart 2018 Salı 13:39

Tarsus Ticaret ve Sanayi  Odası Meslek Komiteleri ve Meclis Üyeliği seçimlerine sayılı günler kala 11. Sigortacı  Meslek Komitesi adayı olan Osman İnandıoğlu,Salih Özçelikçi, Arzu Yıldız seçimlerde Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Ruhi Koçak’a tam destek verdi.

Osman İnandıoğlu,Salih Özçelikçi, Arzu Yıldız,beraberlerinde  ile sigortacılık komitesi üyeleri ve adayları Ahmet Gökmen, Ahmet Tavşan, Hayati Uslukul, Ali Binay ile birlikte gazetemizi ziyaret ederek,Yazı İşelri müdürümüz Ahmet Can Erdoğan’la görüştü.

11. Sigortacı  Meslek Komitesi adayı olan Osman İnandıoğlu,Salih Özçelikçi, Arzu Yıldız ‘’Yapılacak olan seçimler sonucunda oluşacak yeni meclis Yönetim Kurulu Başkanı,  yönetim kurulu üyeleri ve diğer yönetim organlarını belirleyecektir. Bu noktada Tarsus’a,  bilgi ve birikimi, vizyonu,  aynı zamanda duruşu ve ticari kimliği ile daha iyi hizmet edeceğine inandığımız Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve adayı Ruhi Koçak’a sonuna kadar inanıyor,  mevcut meclis üyesi olarak ve bundan sonraki süreçte de Allah nasip eder de meclis üyeliğimiz devam ederse desteğimiz devam edecektir.”

Öte yandan ile sigortacılık komitesinin diğer adayları ise şu isimlerden oluştu:

‘’Tahsin Eker, Erhan Yıldırım, Ebru Seçer, Bektaş Aydın,Haydar Saraçve Fikri Bozgaç’’

 

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google