::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

SİMİTCİM AÇILDI

İşletmeciliğini Cihan Koç ile Gökcan Sırça'nın yaptığı Simitcim cafe –patisseri düzenleme törenle açıldı.
SİMİTCİM AÇILDI
Haber Giriş:
03 Aralık 2018 Pazartesi 10:27

İşletmeciliğini Cihan Koç ile Gökcan Sırça’nın yaptığı Simitcim cafe –patisseri düzenleme törenle açıldı.

Yarenlik alanı İş bankası karşısındaki işyerinin açılış törenine MHP Tarsus İlçe başkanı Ertuğrul Bodur, Ak parti Tarsus Belediye başkan aday adayı Mehmet Yıldız, Ak Parti Tarsus Belediye meclis üyesi Yüksel Atum, Tarsus Müteahhitler Birliği başkanı Ferit Çetiner, Tarsus Şoförler ve Otomobilciler odası başkanı Duran Şen, Tarsus Ulaşım A.Ş başkanı Musa Aydın, başkan vekili Halit Koç, Ak parti Mersin İl Gençlik kolları başkanı Mehmet Emin Kurt ve gençlik kolalrı üyeleri , Tarsus Muharip Gaziler Derneği başkanı Rasim Yuvarlakoğlu ile çok sayıda davetli katıldı.

MHP Tarsus İlçe başkanı Ertuğrul Bodur,yeni işyerin hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, bol kazanç diledi.İşletmeciler Cihan Koç ile Gökcan Sırça da simidin her türlü çeşidinin yanında cafe-patiseri tarzında Tarsus halkına hizmet vereceklerini ifade ederek, Tarsus halkının damak tadına hitap edeceklerini söyledi.

Koç ve Sırça‘’ Temiz, nezih aynı zamanda  aile sıcaklığında bir mekanda halkımıza kaliteli hizmet vereceğiz. Açılışta bizi yalnız bırakmayan halkımıza teşekkür ederiz. İş yerimizin hayırlı olmasını dileriz”diyen  Koç ve Sırça , açılışa katılan, çelenk gönderen, mesaj ya da telefonla arayarak tebriklerini ileten herkese teşekkürlerini ilettiğini sözlerine eklediler.

İşletmeciler Cihan Koç ile Gökcan Sırça gün içinde destek için gelen davetlilerle tek tek ilgilendiler.

Konuşmaların ardından Simitcim cafe patisseri yapılan dualarla hizmete açıldı.

Bizde yeni işyerini  hayırlı olmasını diliyor, bol kazançlar diliyoruz.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google