::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Taekwondo Ailesi Mersin'de Düzenlenen İftar Yemeğinde Buluştu

Taekwondo Ailesi Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından düzenlenen Geleneksel İftar yemeğinde buluştu.
Taekwondo Ailesi Mersin'de Düzenlenen İftar Yemeğinde Buluştu
Haber Giriş:
31 Mayıs 2018 Perşembe 09:57

Taekwondo Ailesi Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından düzenlenen Geleneksel İftar yemeğinde buluştu.

Mersin’in ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Taekwondo Federasyonu Geleneksel İftar yemeğine Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin, Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş, Spor Şube Müdürü Vedat Akyar, Federasyon yönetim kurulu, merkez hakem kurulu, teknik kurul üyeleri, Mersin İl Temsilcisi Ercan Aldemir, Adana, Antalya, Konya, Karaman, Niğde, Nevşehir, Gaziantep, Kilis, Hatay, İskenderun, Osmaniye, Ankara, Kayseri ve Kahramanmaraş İl Temsilcileri, antrenörler, hakemler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş yaptıkları konuşmalarda, Taekwondo camiasını böyle birlik ve beraberlik içinde gördüklerinden dolayı duydukları memnuniyetlerini dile getirerek, uluslar arası arenadan beklentilerini de aktardılar. Türkiye Taekwondo Federasyonu Geleneksel İftar yemeğine gelen katılımcılara teşekkürlerini iletirken, başarı temennileriyle konuşmalarını tamamladılar.

Türkiye Taekwondo Federasyonu Geleneksel İftar yemeği, katılımcıların Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirmelerinin ardından son buldu.(kaynak:Gençlik Hizmetleri ve spor il müdürlüğü)

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google