::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Takbaş Camii'nin Temeli Atılıyor

Tarsus Belediyesi ve hayırsever Osman Kaplan'la birlikte Takbaş Mahallesi'nde yaptırılacak olan Takbaş Camii'nin temeli 6 Nisan 2018 Cuma günü atılacak
Takbaş Camii'nin Temeli Atılıyor
Haber Giriş:
06 Nisan 2018 Cuma 08:44

Tarsus Belediyesi ve hayırsever Osman Kaplan’la birlikte Takbaş Mahallesi’nde yaptırılacak olan Takbaş Camii’nin temeli 6 Nisan 2018 Cuma günü atılacak.

İnsanlar arasında hiçbir ayrım yapmadıklarını ifade eden Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, birlik ve beraberliğe vesile olacak, kaynaşmayı hızlandıracak hizmetleri amaç edindiklerini belirtti.

Başkan Can, Tarsus Belediyesi olarak hayırsever işadamı Osman Kaplan’la birlikte yapacakları camiinin temel atma törenine bütün Tarsusluların davetli olduğunu söyledi.

Başkan Can, “Camiler, toplumda kaynaşmayı sağlayarak, insanlarımız arasında din, dil ırk ayrımının ortadan kalktığı, gelecek nesillere yüce rabbimizi ve sevgili peygamberimizi, vatan sevgisini, iyiliği, paylaşmayı öğrettiğimiz, nefes aldığımız dost bir ev, omuzlarımızın birbirine değdiği bir birlik yuvası, zenginin fakirle, işçinin işverenle, yönetenin yönetilenle, yabancının yerliyle bütünleştiği en kutsal mekanımızdır. Cami, ibadet ve fikir merkezidir. Devlet vatandaşına burada yaklaşır ve bütünleşir. Biz milli kimlik ve milli vatan altında yaşamayı arzu eden herkese kucağımızı açıyoruz. Dilerim bu temel atma törenimiz ve yapılacak olan cami bu kucaklaşmaya vesile olur. Burada hayırsever işadamımız sayın Osman Kaplan’a teşekkür ediyoruz. Belediyemiz ve Osman Kaplan tarafından yapılacak olan camiimiz şimdiden hayırlı olsun” ifadesini kullandı.

Başkan Can, Takbaş Mahallesi’nde 6 Nisan 2018 Cuma günü saat 13.30’da Takbaş Camii’nin temel atma törenine bütün Tarsusluların davetli olduğunu belirtti.(kaynak:Tarsus Belediyesi)

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google