::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Takı Sergisi

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu El Sanatları Bölümü Kuyumculuk ve Takı Tasarımı Programı öğrencilerinin “Alzheimerle Yaşamak” adlı projesinde yer alan eserler, Türkiye Alzheimer Derneği (TAD) Mersin Şubesi, Engelli Bakım Merkezi Binası'nda sergilendi.
Takı Sergisi
Haber Giriş:
13 Temmuz 2018 Cuma 11:22

Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu El Sanatları Bölümü Kuyumculuk ve Takı Tasarımı Programı öğrencilerinin “Alzheimerle Yaşamak” adlı projesinde yer alan eserler, Türkiye Alzheimer Derneği (TAD) Mersin Şubesi, Engelli Bakım Merkezi Binası'nda sergilendi.

 

Gerçekleşen sergiye Mersin Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Kaya, Türkiye Alzheimer Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Aynur Özge,  Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu El Sanatları Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Özge Kar, Dernek Yönetim Kurulu üyeleri, öğrenciler, hasta yakınları ve gönüllüler katıldı.

 

Serginin açılış konuşmasını yapan TAD Mersin Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Aynur Özge, Mersin Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu El Sanatları Bölümü Kuyumculuk ve Takı Tasarımı Programı öğrencilerinin alzheimer hastalığı konusunda farkındalık yaratmak amacıyla hazırladıkları bu projelerini önemsediklerini ve anlamlı bulduklarını kaydetti. Buna benzer başka projelerle de Mersin Üniversitesi ile işbirliği yapmaya hazır olduklarını dile getiren Prof. Dr. Özge, bu projenin gerçekleşmesini sağlayan eğitimcilere  ve eserlere emek veren öğrencilere teşekkür etti.

 

Sergilenen eserlerin satışından elde edilecek gelir, Türkiye Alzheimer Derneği'ne bağışlanacak.

Sergi, 14 Temmuz 2018 tarihine kadar gezilebilecek.(kaynak:Mersin Üniversitesi)

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
NİHAYET KÜLTÜR MERKEZİNE NEŞTER VURULDU
KÜLTÜR - EĞİTİM

06 Aralık 2023 Çarşamba 11:30

NİHAYET KÜLTÜR MERKEZİNE NEŞTER VURULDU

Sürekli yayınlarımızdan sonra 5 yıldır kaderiyle başbaşa ve can çekişen hasta gibi atıl bırakılan ve gözgörgüsü olan 75.Yıl Kültür Kültür Merkezine nihayet Tarsus Belediyesince neşter vurularak tadilat işlemleri başlatıldı.
11:30
Mersin ''2. Uluslararası Tarsus Festivali'ne Hazır
KÜLTÜR - EĞİTİM

07 Kasım 2023 Salı 17:46

Mersin ''2. Uluslararası Tarsus Festivali'ne Hazır

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından, geçtiğimiz yıl ‘Kleopatra' teması ile ilki düzenlenen Uluslararası Tarsus Festivali, bu yıl da ‘Şahmeran Yılı' teması ile gerçekleştirilecek
17:46