::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TARHAN VE BOZDOĞAN'DAN, GÜLTAK'A ZİYARET

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan'ı makamında ağırladı
TARHAN VE BOZDOĞAN'DAN, GÜLTAK'A ZİYARET
Haber Giriş:
28 Şubat 2020 Cuma 09:02

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ı makamında ağırladı. Buluşmada her üç başkan da birlik ve beraberlik mesajları verdi, Mersin’in ve ilçelerin yaşadığı sorun ve sıkıntılarının çözümü için her zaman bir arada olacaklarının altını çizdiler.

Ziyaretleri nedeniyle Tarhan ve Bozdoğan’a teşekkür ederek sözlerine başlayan Başkan Gültak; il başkanlığı yaptığı 2004’lü yıllarda, kentin sorunlarının çözümü için belediye başkanları ile görüştüğünü hatırlattı; birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti. Başkan Gültak; “Demokrasinin vazgeçilmezi sandıktır. Demokrasinin ana unsuru da milletimizdir. Milletimizi çok önemsiyoruz. Seçimler bitti, rozetlerimizi çıkardık. İktidarı temsil eden bir belediye başkanı olarak; Bakanımız Sayın Lütfi Elvan ve milletvekillerimizle birlikte tüm belediyelerimizin yanında yer almaya, şehrimizin kalkınması için her türlü desteği vermeye çalışıyoruz” dedi.

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ise konuşmasında; “Anlamak, anlaşılır olmaktır. Bizim burada farklı siyasi partilerden de olsa belediye başkanlarının bir araya gelmesi, aslında paylaşma ve dayanışmanın en büyük göstergesi. Unutmamak gerekir ki halk siyasetin her zaman üzerindedir. Siyasetin üzerinde olan halka da eşit hizmet verilebilmesi için birbirimizden alacağımız çok şey var. Bunlar belki de öğreti olarak, belki de yapılanların kendi kentlerimizde ve kentlerimizin geleceği açısından önem arz edeceği için böyle birliktelikleri önemsiyorum” dedi.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 10:14

MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''

Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan adayı inşaat mühendisi Mahmut Tat, seçimi kazandıkları takdirde yapacağı ilk işi söyledi
10:14
SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 09:56

SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK

MAHALLESİ'NDE VATANDAŞLARLA KUCAKLAŞTI,BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
09:56
MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ
GÜNCEL

25 Mart 2024 Pazartesi 11:29

MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ

11:29