::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TARSUS ADALET SARAYINDA 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ PROGRAMI DÜZENLENDİ

Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığ'na'' 8 Mart Dünya Kadınlar Günü''nedeniyle Tarsus Adalet Sarayı Konferans Salonunda bir etkinlik düzenlendi
TARSUS ADALET SARAYINDA 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ PROGRAMI DÜZENLENDİ
Haber Giriş:
11 Mart 2019 Pazartesi 09:25

Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığ’na’’ 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’’nedeniyle  Tarsus Adalet Sarayı Konferans Salonunda bir etkinlik düzenlendi.

Etkinliğe Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, eşi Nesrin Kılıç, ile Tarsus Adalet Sarayında görev yapan  kadın hakimler ve Cumhuriyet Savcıları, Yazı İşleri Müdürleri ve diğer kadın personel katıldı.

Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar günü programı Cumhuriyet Başsavcısı  Mehmet Sabri Kılıç'ın adliyede görevli tüm kadın personele tek tek çiçek takdimi ile başladı.

 

Cumhuriyet Başsavcısı  Mehmet Sabri Kılıç açılış konuşmasıyla 8 Mart Dünya Kadınlar günü vesilesiyle Tarsus Adalet Sarayında görev yapmakta olan Hakim, Cumhuriyet Savcısı ve diğer kadın personelin dünya kadınlar gününü kutladı.

 

Program Müzik Öğretmeni ve saz sanatçısı olan Hasan Sabri Üstün'ün Türk Halk Müziği dinletisi sonrası toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.(HABER MERKEZİ)

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google