::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus Amerikan Koleji Teniste Bölge Şampiyonu

Tarsus Amerikan Koleji'nin (TAC) genç raketleri teniste kupaları topluyor. TAC'nin Kız ve Erkek Tenis Takımları, geçtiğimiz ay aldıkları Mersin İl Şampiyonluğu'nun ardından bu kez de İzmir'de düzenlenen Bölge Şampiyonası'nda, Mersin'i temsil ettiler ve Bölge Birincisi oldular.
Tarsus Amerikan Koleji Teniste Bölge Şampiyonu
Haber Giriş:
11 Ocak 2017 Çarşamba 19:21

 

Tarsus Amerikan Koleji’nin (TAC) genç raketleri teniste kupaları topluyor. TAC’nin Kız ve Erkek Tenis Takımları, geçtiğimiz ay aldıkları Mersin İl Şampiyonluğu’nun ardından bu kez de İzmir’de düzenlenen Bölge Şampiyonası’nda, Mersin’i temsil ettiler ve Bölge Birincisi oldular.

 

 

 

Tarsus Amerikan Koleji’nden yapılan yazılı açıklamaya göre Okullarının ve Çukurova’nın gururu olan genç raketler, önümüzdeki günlerde düzenlenecek Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandılar.

 

 

Yalnızca akademik başarıya odaklı değil, spor, sanat ve sosyal sorumluluk alanlarında da tam donanımlı bireyler yetiştirmeyi hedefleyen Tarsus Amerikan Koleji’nin (TAC) Kız ve Erkek Tenis Takımları başarıdan başarıya koşuyor. TAC’nin Lise Tenis Takımları, geçtiğimiz ay biten müsabakalar sonucunda hem erkeklerde hem de kızlarda Mersin'de İl Şampiyonu olmuşlardı. TAC’nin genç raketleri, bu kez de İzmir'de yapılan 'Bölge Şampiyonası'nda Mersin’i temsil ettiler ve Bölge Birincisi oldular.

 

 

Genç raketler, okul sporlarındaki en üst kademe turnuva olan “Türkiye Şampiyonası”na katılmaya hak kazandılar. Türkiye Şampiyonası önümüzdeki günlerde (15-19 Ocak) yine İzmir'de yapılacak. Kız Takımında İlayda Söyümez, Elif Naz Akkaya, Selin Keşaf, Melis Vural ve Yaprak Uğurses; Erkek Takımında ise Emir Şendoğan, Emre Yapıcı, Emre İnal, Gazi Kaymak, Bora Yüksel ve Yüksel Yalçın okullarına ve bölgelerine şampiyonluk kazandırmanın gururunu yaşıyor. TAC’nin Tenis Takımları, yeni bir kupa kazandırmak için Türkiye Şampiyonası hazırlıklarına aralıksız devam ediyorlar. (kaynak:Tarsus Amerikan Koleji)

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
LİG ŞAMPİYONU TARSUS BELEDİYESİ OLDU
SPOR

09 Nisan 2023 Pazar 13:26

LİG ŞAMPİYONU TARSUS BELEDİYESİ OLDU

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, emin adımlarla ilerleyerek ligi şampiyon olarak tamamladı
13:26
MSK RAKİP DİNLEMİYOR: 82-95
SPOR

26 Mart 2023 Pazar 17:12

MSK RAKİP DİNLEMİYOR: 82-95

17:12
MSK FİNAL VURUŞUNU YAPTI: 70-87
SPOR

27 Kasım 2022 Pazar 19:07

MSK FİNAL VURUŞUNU YAPTI: 70-87

19:07