::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus Anıt Lions Kulübü

Tarsus Anıt Lions Kulübünün, geleneksel hale getirdiği iftar yemeğinde Sakatlar Derneği ve Görme Engelliler Derneği Tarsus Şubesi üyeleri bir araya geldi
Tarsus Anıt Lions Kulübü
Haber Giriş:
29 Mayıs 2018 Salı 08:30

Tarsus  Anıt Lions Kulübünün, geleneksel hale getirdiği iftar yemeğinde Sakatlar Derneği ve Görme Engelliler Derneği Tarsus Şubesi üyeleri bir araya geldi.Tarihi Tarsus Parkı içerisinde bulunan dernek bahçesinde verilen iftar yemeğine, Kulüp Başkanı Gülhan Akkaya ve Lionslar, Mersin Kent Konseyi Engelliler Komisyonu Başkanı Dursun Aslan,  Türkiye Sakatlar Derneği Tarsus Şube  Başkanı Ali Çelik, Görme Engelliler Derneği Başkanı Fikri Topuz ve dernek  üyeleri katıldı.

İftar yemeğinde konuşan Başkan Akkaya, ''Ramazan, toplumsal dayanışma, paylaşma, kardeşlik ve sevgi bağlarının yoğunluk kazandığı, manevi duyguların arttığı bir ay. Biz Lionslar yaşamın her alanında engelli bireylerin yanında olmaya gayret ediyoruz. Bizimle iftar sofrasında bir araya geldiğiniz için teşekkür ediyorum'' dedi.
Sakatlar Derneği Başkanı Çelik ise, ''Her yıl bizle birlikte iftar yemeğinde bir araya gelen Anıt Lions Kulübü Başkan ve yöneticilerine teşekkür ederim. Barış ve kardeşlik ortamının toplumun tüm kesimlerinde oluşmasıyla tüm engellerin ortadan kalkacaktır'' diye konuştu.

Görme Engelliler Derneği Başkanı Fikri Topuz da kendilerinin her zaman yanında olan Lions kulübü yöneticilerine teşekkür etti.

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google