::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TARSUS AY KOLEJİNDE AVANTAJLI ERKEN KAYITLAR BAŞLADI

TARSUS AY KOLEJİNDE AVANTAJLI ERKEN KAYITLAR BAŞLADI
Haber Giriş:
29 Mart 2021 Pazartesi 09:32

Tarsus'ta eğitimin yeni yüzü olan Ay Koleji Anaokulu/İlkokulu  ile sizlere ve çocuklarınıza güzel olanaklar sunuyor.

Kuruculuğunu  Müge Ay’ın yaptığı Ay Koleji, anaokulu ve ilkokul bölümlerinde eğitim bambaşka ve güzel imkanlar sunuyor.

Şehitishak mahallesindeki Akıllı Çocuklar Kreşinden sonra geçen yıl  82 Evler mahallesinde Eski Çukurova fabrikası karşısında açılan ve modern binasında eğitime devam eden Ay Koleji, çocuklarınız için iyi ve güzel bir gelecek hazırlıyor.

Ay koleji çocuklarınızın okul öncesi dönemlerinin oldukça önemli olduğunu bilerek ve çok yönlü gelişmelerini sağlamak için sizlere güzel imkanlar sunuyor. Kendisini ve çevresini doğru anlayıp ifade edebilen çocuklar yetiştiren Ay kolejinde uzman psikolog eşliğinde rehberlik, psiko drama, oyun terapi çalışmaları uygulanıyor. Ayrıca Anaokulu ve ilkokulda İngilizce eğitimi, drama eğitimi, mutfak atölyesi, fen ve doğa etkinlikleri, sanat –atölyesi, Türkçe dil eğitimleri, akıl oyunları ve satranç, müzik, oyun bahçesi , binicilik uygulamaları gibi bir okuldan daha fazlasını çocuklarınıza sunuyor.

Pandemi döneminde hijyen kurallarına uyularak verilen eğitimle çocuklarınızın sağlıklı ve kaliteli eğitim alması için çaba harcadıklarını belirten Kurucu Müge Ay “Avantajlı erken kayıtlarımıza başladık” diyerek sizleri Ay kolejine davet ediyor.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google