::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TARSUS BAYRAM BEBEK İÇİN SEFERBER OLDU VE AMELİYAT İÇİN GEREKLİ 200 BİN TL TOPLANDI

Tarsus'ta omuriliğinde tümör bulunan 8 aylık Bayram Aybars Kırış'ın ameliyatı için lazım olan 200 bin TL başlatılan kampanyayla toplandı
TARSUS BAYRAM BEBEK İÇİN SEFERBER OLDU VE AMELİYAT İÇİN GEREKLİ 200 BİN TL TOPLANDI
Haber Giriş:
14 Mart 2019 Perşembe 16:06

Tarsus’ta omuriliğinde tümör bulunan  8 aylık  Bayram Aybars Kırış’ın ameliyatı için lazım olan 200 bin TL, başlatılan kampanyayla 2 günde  toplandı.

Dede Bayram Kırış, yaptığı açıklamada, Tarsus kaymakamı Yüksel Ünal beyin öncülüğünde ve izniyle başlattıkları kampanyaya destek veren Tüm Tarsus halkına teşekkür etti.Dede Bayram Kırış,‘’Allah herkesten razı olsun. Torunumun ameliyat ve tedavi giderlerinin karşılanması amacıyla başlatılan kampanya kısa sürede hedefine ulaştı. Bu sebeple yardım kampanyası sonlandırılmıştır.

Maddi ve manevi desteklerini esirgemeyerek zor gününde ihtiyaç sahibi bizlerin yanında olan Kaymakam Yüksel Ünal’a, işadamlarımıza, Tarsuslu hemşehrilerimize yurt içinden ve yurt dışından arayarak destek olan  tüm milletimize  herkese teşekkür eder, torunumun  bir an evvel sağlığına kavuşmasını Allah'tan niyaz ederim. Artık Tarsuslu hemşehrilerimizden  tek beklentimiz küçük Bayram Aybars  için dua etmeleridir’dedi.

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google