::
18 Nisan 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus Belediye Başkanı Can'dan müjde

95 bin araç bulunan Tarsus'ta yeni bir araç muayene istasyonu açılacak
Tarsus Belediye Başkanı Can'dan müjde
Haber Giriş:
12 Ağustos 2015 Çarşamba 10:23

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can  araç sürücüleri için müjdeli bir haber verdi. Can “95 bin araç bulunan şehrimizde araç sahiplerinin araçlarının  muayenesini daha rahat yaptırmak için girişimlerde bulunduk. İnşallah en kısa sürede şehrimizde  yeni bir araç muayene istasyonu açtıracağız.” Dedi.

Can konuşmasına şöyle devam etti:

“Huzurkent’te bir araç muayene istasyonu var. Buraya gidiş 11 km, gelişte 11 km eder 22 km. Bu hem akaryakıt gideri demek hem de zaman kaybı demek. Biz kent içinde bir yere araç muayene istasyonu açtırmak için  girişimde bulunduk. İnşallah bu yeni araç istasyonunu şehrimizde açtıracağız. Yılbaşına kadar araç sayısının 100 bini geçmesi bekleniyor. Kolay değil, bir  kentte 100 bin araç varsa, o kentte araç muayene istasyonu açılması şarttır. Bizim bütün düşüncemiz araç sahiplerinin daha rahat, daha yakın bir yerde araçlarının muayenesinin yapılmasını sağlamaktır. Bunun için bürokratik çalışmaları başlattık. İnşallah Huzurkent’e   gidiş gelişten hemşehrilerimizi kurtaracağız. Halkımız hizmetin en güzeline layıktır. Bizde elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Bizde diyoruz ki olumlu ve yerinde olan bu kararı Tarsus halkı sevinçle karşılayacaktır. Yeni Araç muayene istasyonu yakında Tarsus’ta faaliyete geçecektir. Bu girişimlerinden dolayı belediye başkanı Şevket Can’a teşekkür ediyoruz.

Paylaş:  Facebook Twitter Google