::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus Belediye Başkanı Can, muhtarlarla yemekte buluştu

Belediyelerimiz Çalışıyor, Şehrimiz Güzelleşiyor
Tarsus Belediye Başkanı Can, muhtarlarla yemekte buluştu
Haber Giriş:
20 Ekim 2016 Perşembe 09:39

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle muhtarlara yemek verildi.

Tarsus Belediyesi Basın Bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre  Selçukhan Ayana resturantta düzenlenen yemeğe Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, Tarsus ve Çamlıyayla ilçe başkanları ile mahalle muhtarları katıldı.

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlayan ve geçen hafta vefat eden Tekke Mahallesi Muhtarı Recai Dilbaz’ı rahmetle andı.

Başkan Can, “Muhtarlarımız bulundukları mahalle yada köyde devletin tüm kurumlarını temsil etmekte, bölgesinde yaşayan vatandaşlarla devlet arasında köprü görevi görmektedir. Vatandaşlarımız devletle olan ilişkilerinde ilk muhtarlarımızın kapısını çalmakta, mahallenin dirlik ve düzeni için ilk müracaat yerleri muhtarlarımız olmakta, mahallesinde yaşanan sorunların giderilmesi ilk olarak muhtarlarımızdan beklenmektedir. Biz sizlerin ne kadar zor şartlar altında özveri ile görev yaptığınızın bilincindeyiz. Bunun için aranızda hiçbir ayrım yapmadan kapımızı 24 saat sizlere açık tuttuk. Sizlerden gelen talepleri olabildiğince hızlı bir şekilde ve imkanlarımız ölçüsünde yerine getirmeye çalışıyoruz. Mümkün olduğu sürece sık sık bir araya gelerek sizlerden aldığımız görüş ve önerileri değerlendirmeye çalışıyoruz” dedi.

Belediye olarak yaptıkları ve yapacakları projeleri anlatan Başkan Can, en önemli hususlardan birinin huzur ve kardeşliğin devam etmesi olduğunun altını çizdi

Başkan Can, “45 mahalleye 45 proje, 129 köye hiçbir ayrım yapmadan belediye olarak tüm hizmetleri taşıyacağız. Bizim bir sloganımız var. Biz büyük bir aileyiz. Köylerimiz Şehirleşecek, şehrimiz güzelleşecek dedik. Belediyelerimiz çalışıyor, şehrimiz güzelleşiyor dedik. Seçimden öncede, seçimden sonra da şunu söyledik. Cenab-ı Allah’ın izniyle, sizlerin duası ve desteğiyle Tarsus’ta destan yazacağız. Buna bizler inandık. Sizlerin de inanmasını istiyoruz.

Ama en önemlisi kardeşliğimizin devam etmesidir. En önemlisi huzurumuzun devam etmesidir. Bizler dini, dili, ırkı, milleti, partisi ne olursa olsun ayrım yapmadan hakkaniyeti uygulayarak Allah rızası için çalışıyoruz. Burada bütün seçilmiş insanlar olarak bizler ve sizler Tarsus’ta huzurumuzu bozdurmamak ve kardeşliğimizi devam ettirmek birinci önceliğimiz olması lazımdır. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Hizmet yolunda Allah bizleri yalnız bırakmasın. Allah nice güzel günlerde görüşmek dileğiyle diyorum. Son olarak sayın başkanımıza sizleri bizlerle buluşturduğu için ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Çağın iletişim çağı olduğunu vurgulayan Başkan Can,şunları kaydetti: “Büyükşehir Belediyemiz sizlere bilgisayar dağıtmıştı. Çağımız iletişim çağı. Bizlerde 179 muhtarımıza telefon hediye ediyoruz. Muhtarlarımız 1000 dakika kendi aralarında, daire müdürlerimle ve benle ücretsiz konuşacaklar. Daire müdürlerime talimat verdim. 7/24 telefonları açık olacak. Sizlerle sürekli irtibatta olacaklardır”

 

Konuşmasının ardından Tarsus Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Naci Güllü’ye cep telefonu hediye etti.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 10:14

MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''

Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan adayı inşaat mühendisi Mahmut Tat, seçimi kazandıkları takdirde yapacağı ilk işi söyledi
10:14
SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 09:56

SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK

MAHALLESİ'NDE VATANDAŞLARLA KUCAKLAŞTI,BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
09:56
MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ
GÜNCEL

25 Mart 2024 Pazartesi 11:29

MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ

11:29