::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Yaşlılar Haftası nedeniyle Huzurevi sakinleri ile bir araya geldi.
Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can
Haber Giriş:
23 Mart 2018 Cuma 08:35

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Yaşlılar Haftası nedeniyle Huzurevi sakinleri ile bir araya geldi.

Huzurevi bahçesinde düzenlenen programa Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus Huzurevi Müdürü Duygu Nur Özdağ, Mersin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Veysel Topkaya, Belediye Başkan yardımcıları ve Huzurevi sakinleri katıldı.

Mersin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Veysel Topkaya, Belediye Başkanı Şevket Can’a yaşlılara verdiği destekten dolayı teşekkür etti.Yaşlılık dönemi herkes tarafından saygı ve itibar görmenin arzu edildiği, minnet ve şükran duygularının en üst seviyede beklendiği hassas bir dönem olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Şevket Can, bizler büyüklerine, anne ve babalarına hizmeti, hürmeti ibadet sayan bir medeniyetin mensupları olduklarını ifade etti.

Başkan Can, “Allah devletimize zeval vermesin, devletimiz her türlü imkanlarıyla çocukluktan yaşlılığa kadar desteğini bize sunmaktadır. Dinimiz de gelenek ve göreneklerimiz de yaşlılara empati kurmayı ve saygılı olmayı öngörür. Dünya imtihan dünyası, bu sınavı güzel bir şekilde geçenlerden eylesin Rabbimiz. Bizler belediye tesisleri içinde yaşlılarımızla komşuyuz. Huzurevi binası Burhanettin Kocamaz Başkanımızın eseridir. Kendisine hepimiz adına şükranlarımı sunuyorum. Bizler de Tarsus Belediyesi olarak üzerimize düşen neyse onu yapmaya hazırız.

Sizlerin evladıyız kardeşiyiz, bütün belediye personelimiz de dahil hepinizin emrindeyiz” dedi.

Başkan Can, “Böyle yüce bir kültüre sahip milletimiz, her zaman büyüklerine, yaşlılarına layık oldukları değeri vermiş, onların gönlünü hoş tutmanın gayreti içerisinde olmuş, bununla ilgili kurumlar, vakıflar kurmuş, yetiştirdiği nesilleri bu bilinçle yetiştirmiştir. Bu asil toplumun birer ferdi olan bizler, siz kıymetli büyüklerimizin her zaman yanında ve her zaman destekçisi olduk, olmaya devam edeceğiz. Bu düşüncelerle konuşmama son verirken, siz değerli büyüklerimin ve yurdumuzdaki tüm kıymetli büyüklerimizin Yaşlılar Haftası’ını içtenlikle kutlar, sağlık ve esenlik dolu uzun ömürler diler, sonsuz sevgi ve saygılarımı sunarım” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Can, bütün yaşlıların ellerinden öpüp, hediyelerini verdi.(kaynak:Tarsus Belediyesi)

 


 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google