::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, köyleri, oda ve dernekleri gezerek Cumhur İttifakının önemini anlatıyor
Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can
Haber Giriş:
11 Haziran 2018 Pazartesi 08:53

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, köyleri, oda ve dernekleri gezerek ‘Cumhur İttifakının’ önemini anlatıyor.

24 Haziran seçimlerine hazırlık sürecinde saha çalışmalarında bulunan Belediye Başkanı Şevket Can, Cumhur ittifakı için destek istiyor.

Daha güçlü bir Türkiye için Cumhur İttifakı diyen Şevket Can, “Ülkemiz zor günlerden geçiyor. İçerde ve dışarıda birliğimize, dirliğimize kastetmiş şer odakları durmaksızın altımızı oymaya ve ülkemizi karıştırmaya çalışıyor. Amaçları Türk yurdunu karıştırmak ve aynı Ortadoğu ülkelerindeki hastalıkları bize de bulaştırmaktır. 24 Haziran seçimlerinde bu aziz millet onlara karşı cevabı en güçlü şekilde verecektir. Cumhur ittifakı fetö gibi, pkk gibi uluslar arası hain terör odaklarına karşı oluşturulmuş cephenin adıdır.  Cumhur ittifakı yerli ve milli bir bilincin adıdır. Bayrağa, vatana, millete, ezana sahip çıkmaktır. Hiç şüphesiz bu iki parti oy hesaplarıyla değil, ülkenin geleceği ve ortak hedefleri için bir araya gelmiştir. Sen ben kavgasının üstünde bir oluşumdur. Biz bu bilincin detaylarını ziyaretlerimizde vatandaşlarımıza aktarmaya çalışıyoruz. Cumhur ittifakına vatandaşlarımızdan destek istiyoruz. Ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın çok güzel desteklerini görüyoruz ve bu ittifakın başarılı olacağına yürekten inanıyoruz” dedi.

Başkan Can, Cumhur İttifakı için kurum ve kuruluşların yanısıra kırsal ve ova mahallelerinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.(kaynak:Tarsus Belediyesi)

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google