::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, gündüz yorulmadan, gece uyumadan Tarsusluların hizmetinde olduklarını söyledi.
Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can
Haber Giriş:
01 Ağustos 2018 Çarşamba 09:00

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, gündüz yorulmadan, gece uyumadan Tarsusluların hizmetinde olduklarını söyledi.

 

Yerel yönetim olarak üretken belediyeciliğin gerektirdiği şekilde çalıştıklarını kaydeden Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus’u daha iyi günlerin beklediğini söyledi.

 

Başkan Can, “Tarsus Belediyesi olarak 4 yılda 36 tane hizmetimizi açmanın mutluluğunu ve heyecanını hemşerilerimle birlikte yaşadık. Şu anda 3 tane camii inşaatımız bitti ve ibadete açıldı. 8 tane cami inşaatımız devam ediyor. 20 trilyonluk Berdan projemizin bitmesi yakın. İnşallah Eylül veya Ekim ayında Berdan projemizin 1. etabının açılışını gerçekleştireceğiz. Üretken belediyecilik anlayışı ile çalışıyoruz. Tarsus Belediyesi olarak Şubat ayından itibaren kendi elektriğimizi üretmeye başladık

Kırklarsırtı Mahallemizde 15 trilyonluk, 15 bin kişilik yeni gösteri merkezimizin inşaatı devam ediyor. İnşallah Eylül veya Ekim ayında bu gösteri merkezimizin de açılışını gerçekleştireceğiz. Tarsus’taki 45 mahallemizin isteği ve ihtiyacı doğrultusunda muhtarlarımızla vatandaşlarımızla görüşerek hizmetlerimizi yapıyoruz. 4 yılda 70 tane köyümüzün parke çalışmasını bitirdik.

 

Şu anda parke çalışması Hacıhamzalı köyümüzde devam ediyor. Parkesi biten köylerimizde park çalışması başladı. İnşallah Cenabı Allah’ın izniyle seçime kadar 129 köyümüzün parkesini bitirmeyi, parkı olmayan köylerimize de park yapmayı hedefliyoruz. Şu anda devam eden halı saha, Pazar yeri, çay bahçesi, taziye evi, cami inşaatlarımız bu yılın sonunda bitecek. 50 trilyonluk asfalt ihalesini gerçekleştirdik. Ağustos’un 15’inde köylerimizde besmeleyi çekip 2 ekip soğuk asfalt ekibimiz Aralık ayına kadar parke yapılmayan köylerimizde, soğuk asfalt ihtiyacı olan köylerimizin asfalt ihtiyacını bitirmiş olacağız. 5 tane belde belediyemizin de ana caddelerin aydınlatma çalışmalarını gerçekleştirdik ve bitti. Tarsus’ta herkesi ‘evlendireceğim’, Tarsus’ta evlenmeyen kimse kalmayacak. Buna az bir zaman kaldı. Ağustos veya Eylül ayında ihalemizi gerçekleştirerek. 1. Etapta 200 konut,  2. Etapta yaklaşık 300 konut, toplam 500 konutla bu yılın sonunda projemizin temelini atacağız. İnşallah TOK’i den daha ucuza daha konforlu evler yaparak hemşerilerimizin hizmetine sunacağız’’ şeklinde konuştu.

Şehirde yaşayan hiçbir vatandaşı ayırmadıklarını ifade eden Belediye Başkanı Şevket Can, ‘’Şehrimizdeki bütün insanlarımıza ayrım yapmadan, ayırmadan dini, dili, ırkı, milleti, memleketi, partisi ne olursa olsun. Rabbimin rızasını kazanmak için, gündüz yorulmadan, gece uyumadan mesai arkadaşlarımla birlikte çalışıyoruz. Bizlerin görevi şehrimizde yaşayan bütün vatandaşlarımızı severek hiçbir insanımızın burnu kanamaması için mücadele ederek, rahat bir ortamda yaşamak ve çocuklarımıza yaşanabilir bir şehir bırakmak için bizler çalışıyoruz’’ dedi.

 

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google