::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus Belediye Meclisi

Tarsus Belediyesi 2017 yılı Nisan ayı Meclis toplantısını gerçekleştirdi
Tarsus Belediye Meclisi
Haber Giriş:
04 Nisan 2017 Salı 19:14

Tarsus Belediyesi 2017 yılı Nisan ayı Meclis toplantısını gerçekleştirdi. Açılış, yoklama ve saygı duruşunun ardından Mart ayı Meclis zabıt tutanağının oylanması yapıldı.

Tarsus Belediye Basın Bürosundan yapılan açıklamaya göre , Belediye Meclis Divan Katipliğine Mehmet Yunus Seven ve Esin Erkoç, 1.ve 2. Meclis Başkan Vekilliğine de Kerim Tufan ile Ali Şimşek seçildi.

 

Daimi Encümen üyeliğine Hüseyin Şendağ, Salim Takan ve Ali Çelik,  Plan Bütçe ve Kesin Hesap komisyonuna Nükhet Çelik, Hüseyin Sarı, Esat Dönmez, Derya Özinç ve Yüksel Atum,  İmar Komisyonuna Esin Erkoç, Mehmet Sabırlı, Ali Şimşek, Mahmut Gücenmez ve  Kadir Canlı, Temizlik, Çevre ve Sağlık Komisyonuna Esat Dönmez, Levent Alpaltaş, Mehmet Yunus Seven, Ali Çelik, İrfan Karakoyak ve Rüştü Çopur, Eğitim, Kültür ve Sosyal İşler Komisyonuna Nükhet Çelik, Ali Çelik, Ali Şimşek, Feridun Ergün ve Mehmet Yıldız, Gençlik ve Spor Komisyonuna Hüseyin Sarı, Levent Alpaltaş, Fikret Avcı, Çetin Uzabacı ve Rüştü Çopur,  Tarsus Belediyesi Kalkınma ve Turizm Komisyonuna Mustafa Yavuz, Erkan Kolukırıkoğlu, Kasım Takan, Raci Aydın, ve Necati Avazer, İmar Ltd. Şti. Hesap İnceleme Komisyonuna Nükhet Çelik, Mehmet Sabırlı ve Ali Şanlı üye olarak seçildi.

 

Belediye Müdürlüklerinden gelen tekliflerin görüşülmesinin ardından Tarsus Belediyesi 01.01.2016-31.12.2016 dönemi faaliyet raporu oy çokluğuyla kabul edilirken, Tarsus Belediyesi 01.01.2016-31.12.2016 dönemi denetim komisyonun raporu meclise sunuldu. Komisyonlardan gelen evrakların görüşülüp karara bağlandığı mecliste, Belediye Başkanı Şevket Can, komisyonlara seçilen üyelere başarılar diledi.

 

Gündemdeki konular üzerinde açıklamalar yapan Başkan Can, “Tarsus Belediyesi olarak şeffaf bir yönetim sergiliyoruz. Biz belediyenin 1 kuruşunu kimseye yedirtmedik, yedirtmeyeceğiz. Bu konuda herkesin gönlünün rahat olmasını diliyorum. Ayrıca 16 Nisan’daki referandum sürecinin hiçbir vatandaşımızın burnunun kanamadan yürütülmesini diliyorum. Sonucun ülkemize güzellikler getirmesini diliyorum. Hepimiz çıkacak sonuca saygı göstereceğiz” dedi.

(Kaynak: Tarsus Belediyesi)

Paylaş:  Facebook Twitter Google