::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TARSUS BELEDİYE PERSONELİNE “İLK YARDIM” GÜNCELLEME EĞİTİMİ VERİLDİ

Tarsus Belediyesi, İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu hükümleri kapsamında personeline, Türk Kızılay'ı Silifke Şubesi tarafından uygulamalı ilk yardım eğitimi verildi
TARSUS BELEDİYE PERSONELİNE “İLK YARDIM” GÜNCELLEME EĞİTİMİ VERİLDİ
Haber Giriş:
29 Mayıs 2019 Çarşamba 10:25

Tarsus  Belediyesi, İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu hükümleri kapsamında personeline, Türk Kızılay’ı Silifke Şubesi tarafından uygulamalı ilk yardım eğitimi verildi.

Tarsus Belediyesi Yerleşkesinde Turuncu Salonda gerçekleştirilen eğitimde genel İlk Yardım bilgileri, yaşam belirtileri, solunum yolu tıkanıklığı, göğüs ağrısı gibi konularda, Türk Kızılay’ı Silifke Şubesi Uzmanları tarafından uygulamalı bilgilendirme yapıldı.

İş yerlerinde bulundurulması zorunlu olan ilk yardımcı personelin yetiştirilmesi amacıyla 2016 yılında belediye personeline verilen ilk yardım eğitiminin güncellemesi, teorik ve uygulamalı olarak gerçekleştirildi.

İlk Yardım Eğitiminde, genel ilk yardım bilgileri, yaşam belirtileri, solunum yolu tıkanıklığı, göğüs ağrısı, kanamalar, şeker koması, kırık, çıkık, burkulmalar, zehirlenmeler, hayvan ısırıkları, hasta ile yaralı taşıma gibi konularda yapılması ve yapılmaması gerekenler anlatıldı.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google