::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TARSUS BELEDİYESİ, BAYRAM ÖNCESİ PERSONEL MAAŞLARINI YATIRDI

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan'ın talimatıyla belediye personelinin ikramiye ve maaşları kurban bayramı öncesinde hesaplarına yatırıldı
TARSUS BELEDİYESİ, BAYRAM ÖNCESİ PERSONEL MAAŞLARINI YATIRDI
Haber Giriş:
09 Ağustos 2019 Cuma 18:15

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan'ın talimatıyla belediye personelinin ikramiye ve maaşları kurban bayramı öncesinde hesaplarına yatırıldı.

Kurban Bayramı öncesi işçi ve memurların maaşlarının ödenmesi için Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan talimat verdi.  Mali Hizmetler Müdürlüğü, tüm personelin maaşlarını hesaplarına yatırdı. Çifte bayram sevinci yaşayan belediye çalışanları,  yapılan bu ödemeler için Belediye Başkanı Bozdoğan’a teşekkürlerini ilettiler. Öte yandan, Başkan Bozdoğan,  daha önce memurlara Ramazan ve Kurban Bayramları olmak üzere yılda iki defa ikramiye ödeme kararı vermişti.

Tarsus Belediyesinde görev yapan personellerin haklarını en iyi şekilde koruyacaklarını belirten Başkan Dr. Haluk Bozdoğan, 'Emekçilerimizin alın terlerinin karşılığını her zaman ödeyeceğiz. Tüm personellerimizin ve ailelerinin bayramını kutluyorum' dedi.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google