::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus Belediyesi çalışanlarına Narko Rehber eğitimi verdi

Mersin Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı eğitmenler Tarsus Belediyesi çalışanlarına Narko Rehber eğitimi verdi
Tarsus Belediyesi çalışanlarına Narko Rehber eğitimi verdi
Haber Giriş:
05 Nisan 2018 Perşembe 09:34

Mersin Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı eğitmenler Tarsus Belediyesi çalışanlarına Narko Rehber eğitimi verdi.

Tarsus Belediyesi’nde ikincisi düzenlenen Narko Rehber eğitimine zabıta çalışanları ve belediye çalışanları katıldı.Eğitimde uyuşturucu ve bağımlılık yapıcı maddelerden korunma ve gelen ihbarları değerlendirmeyle ilgili bilgi veren Narko Rehber eğitmeni polis memuru Fikret Özlü, uyuşturucu ve madde bağımlılığı konularında bilgilendirme yaptı.

Verilen eğitimde narkotik dedektör köpeği Erez’le eğitmeni polis memuru Sefa Oral, belediye çalışanlarına nasıl uyuşturucu maddeleri tespit ettiklerini uygulamalı olarak gösterdi.

Yetkililer farkındalığı arttırmak amacıyla Tarsus Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün ortaklaşa yapacak oldukları eğitici çalışmalara devam edeceğini belirtti.(kaynak:Tarsus Belediyesi)

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google