::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı

Belediye Başkanı Şevket Can, Tarihi Ticaret Merkezi Restorasyon Projesine ÇKA'dan 721 bin 181 TL katkı sağlanacağını belirtti
Tarsus Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı
Haber Giriş:
01 Eylül 2015 Salı 18:56

Tarsus Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Tarsus Belediyesi Basın Bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre Belediye meclis salonu’nda yapılan toplantı, açılış, yoklama ve saygı duruşu ile başladı.

2 temmuz 2015 tarih ve 2015/7-1 sayılı meclis tutanağının oylandığı mecliste,   belediye müdürlüklerinden ve komisyonlardan gelen evrakların görüşülmesi ve karara bağlanmasına geçildi. TAŞTİ içinde bulunan ve daha önceden 10 yıllığına Tarsus İdman Yurdu’na kiralanan petrol istasyonunun kira süresinin 10 yıl uzatılması oy birliğiyle kabul edildi.

Belediye Başkanı Şevket Can, Çukurova kalkınma Ajansı tarafından 2015 yılı Mali Destek Programı kapsamında başarılı bulunan projeler arasında, Tarsus Belediyesi tarafından hazırlanan  ‘Tarihi Ticaret Merkezi Restorasyon Projesi’ başarılı bulunduğunu,  projeye 721 bin 181 TL katkı sağlanacağını kaydetti.

 

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can,  1 Eylül Barış Gününü ve 1-7 Eylül tarihleri arasından kutlanan Zabıta Haftasını kutladı.

Başkan Can, “Bizler Tarsus Belediye Meclisi’nde her zaman siyasetten ziyade hizmet anlayışıyla meclisimizi yapıyoruz ve yapacağız. Bizde meclis üyelerimizle her zaman barıştan ve kardeşlikten yanayız. Biz her zaman için dini, dili, ırkı, milleti, memleketi ne olursa olsun Allah rızasını kazanmak için mücadele eden insanlarız. Ülkemiz zor günlerden geçiyor. Biz hiç bir annenin ve babanın gözyaşı akıtmasını istemiyoruz. Tarsus’ta 45 mahalle muhtarıyla geçenlerde bir araya geldim.

Muhtarlarımız seçilmiş insanlardır. Biz bu memlekette beraber yaşıyoruz, kız alıp veriyoruz, komşuluk yaptık, ticaret yaptık. Yıllarca beraber çalıştık, yıllarca beraber büyüdük. Beraber ağladık, beraber güldük. Bu olaylar için biraz daha fazla duyarlı olun. Siz biraz daha fazla duyarlı olun ki bizlerde hizmetimizle yapacağımız eserimizle övünelim. 

Sadece yol yaparak, park yaparak, şehirde belediye başkanlığı yapılmaz. Bizlerin görevi sizlerle beraber Tarsus’ta yaşayan bütün insanlarımızı, bütün hemşehrilerimizi ikametgahı Tarsus olan, nereli olduğu önemli değil hangi partiden olduğu önemli değil, hangi ırktan olduğu da önemli değil, Tarsus’ta yaşayan bütün insanlarımıza yaşanabilir bir şehir ortamı hazırlamaktır.

Gençlerimize ve evlatlarımıza yaşanabilir bir şehir bırakmak için mücadele ediyoruz.  İşimiz kolay değil ama biz bir olursak, biz beraber olursak, biz kırmadan, dökmeden, incitmeden, incinmeden aldığımız kararlarla gerçekten üç siyasi parti olarak el ele gönül gönüle verirsek ben şahsen inanıyorum ki bizim başaramayacağımız hiçbir şey yoktur.

Bunu bütün meclis üyelerimizin ve belediyede çalışan arkadaşlarımızın bilmesini istiyorum. Tüm bunlara rağmen başarılı olacağız ve söz verdiğimiz hizmetleri hayata geçireceğiz” dedi

Paylaş:  Facebook Twitter Google
MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 10:14

MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''

Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan adayı inşaat mühendisi Mahmut Tat, seçimi kazandıkları takdirde yapacağı ilk işi söyledi
10:14
SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 09:56

SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK

MAHALLESİ'NDE VATANDAŞLARLA KUCAKLAŞTI,BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
09:56
MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ
GÜNCEL

25 Mart 2024 Pazartesi 11:29

MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ

11:29