::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus Belediyesi'nden 23 Nisan Şenliği

Her yıl çocukların gönüllerince eğlendiği kutlamaları yapmaktan mutlu olduklarını belirten Başkan Şevket Can, tüm çocukları 22 Nisan'da Kültür Sokağında olmaya davet etti
Tarsus Belediyesi'nden 23 Nisan Şenliği
Haber Giriş:
17 Nisan 2018 Salı 09:03

Tarsus Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bu yıl 3’cüsünü düzenleyeceği ‘Geleneksel Çocuk Şenliği’ daha coşkulu kutlanacak.

22 Nisan 2018 Pazar günü çocukların gönüllerince eğleneceği program saat 10.30’da Cetvel Köprüsünden büyük çocuk kortejinin olduğu yürüyüşle başlayarak etkinlik alanının olduğu Kültür Sokağına gelinecek.

Kültür Sokağında 11.00-19.00 saatleri arasında düzenlenecek etkinlikte çocuklar çeşitli aktivitelerle çok mutlu olacakları bir gün geçirecekler.Masal kahramanları, oyun grupları, midilli atlarıyla gezinti, çocuklar için survivor yarışmaları, engelsiz şarkılar, karaoke şarkı yarışmaları, geleneksel çocuk oyunları, zeka oyunları, ritim show, yarışmalar, danslar ve çocukların gün boyu eğlenmeleri için eğlencelerin yapılacağı 3. Geleneksel Çocuk Şenliği’ne bütün çocukları davet eden Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Türk ulusunun geleceği olan çocukların bu günde gönüllerince eğleneceği bir program hazırladıklarını söyledi.

Belediye Başkanı Şevket Can, ‘’23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 98. yılını yaşıyoruz. Bundan 98 yıl önce Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kurulmasıyla bu topraklarda başlayan bağımsızlık mücadelesi, bugün tüm dünya çocukları için bir bayramdır. Bu bayram, Türkiye Cumhuriyeti’nin çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin en büyük göstergesidir. Bu duygu ve düşüncelerle, 22 Nisan Pazar günü düzenleyeceğimiz ‘3. Geleneksel Çocuk Şenliği’ne bütün çocuklarımızı davet ediyoruz. Cumhuriyetimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor, bu özel günü bizlere armağan eden Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha minnetle, şükranla anıyorum” dedi.

Belediye Başkanı Şevket Can, 3. Geleneksel Çocuk Şenliğinde, Şirinler Kreşi, Kıvılcım Kreşi, Ayzin Kreş, Sevgi Çiçekleri Kreş, Kids Park Kreş ve Anaokulu, Minik Pabuçlar Kreş, Florya Kreş, Anakucağı Kreş, Penguen Kreş, Perma Kültür Kreş, Kampüs Koleji, Sem Dil Okulları, Değişim Koleji, Kerime Özkul Anaokulu, İMKB Anaokulu, Lütfi Kolukırık Anaokulu, Polatlı Anaokulu, Mehmet Şanlı Anaokulu, Nene Hatun Kreşi, Atatürk İlkokulu, Tarsus Anaokulu, Hasan Karamehmet İlkokulu, Şehit İshak İlkokulu, Çağlayan İlkokulu, Şehit Cemre Salih Gözen İlkokulu, Yunus Emre İlkokulu, Beydeğirmeni İlkokulu, Ali Mistilli İlkokulu, Tarsus Orman Okulu, Şehit Yurdakul Anaokulu, Kozacıoğlu Anaokulu, Akdeniz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, İnci Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Güneş Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Emin Adımlar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin etkinliğe katkı sağlayacaklarını belirtti.(kaynak:Tarsus Belediyesi)

 

 

 


 

Paylaş:  Facebook Twitter Google