::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TARSUS BELEDİYESİ'NDEN HALKA ÜCRETSİZ TEREYAĞ VE PEYNİR HİZMETİ

Pandemi süresi boyunca çiftçilerin tarlasında kalan ürünleri, ihtiyaç sahibi ailelere ücretsiz bir şekilde ulaştıran Tarsus Belediyesi, sebze ve meyve dağıtımını da sürdürüyor
TARSUS BELEDİYESİ'NDEN HALKA ÜCRETSİZ TEREYAĞ VE PEYNİR HİZMETİ
Haber Giriş:
28 Temmuz 2020 Salı 17:09
Tarsus Belediyesi, küçük süt üreticilerinden değerinde aldığı sütleri, kaşar peynir ile tereyağına dönüştürerek, halkın sofrasına ücretsiz ulaştırıyor.
Tarsus Belediyesi, hem kırsal kesimde buluna n küçük üreticileri desteklemek hem de tüketiciye sağlıklı gıda ulaştırmak için harekete geçti. Belediye , küçük süt üreticilerinin ellerindeki sütü değerinde alarak, özel bir fabrikada kaşar peyniri ile tereyağına dönüştürüyor. İşlenen ürünlerin dağıtımına başlayan ekipler, her gün bir mahalleyi ziyaret ederek, ihtiyaç sahibi ailelere el uzatıyor.
Bunu yanı sıra Pandemi süresi boyunca çiftçilerin tarlasında kalan ürünleri, ihtiyaç sahibi ailelere ücretsiz bir şekilde ulaştıran Tarsus Belediyesi, sebze ve meyve dağıtımını da sürdürüyor. Şimdiye kadar yaklaşık 700 ton ürün dağıtan belediye, dün gece Kavaklı Mahallesi’nde çiftçiden aldığı mahsulleri, vatandaşlara dağıttı.
 
Hem halka hem de üreticilere desteklerinin devam edeceklerini belirten Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, “ Ortağı olduğumuz Tarsus Emekçi Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi işbirliğiyle çok yakında şehrimizin dört bir yanına tanzim satış mağazaları açıyoruz. Bu mağazalarda üreticilerden aldığımız ürünleri , çok uygun bir fiyatta halkımıza sunacağız. Buradaki amacımız hem üreticileri desteklemek hem de halkımıza doğal ve sağlıklı gıda ulaştırmaktır. Diğer taraftan Geçtiğimiz Mart ayında bu yana gerek gıda yardımı gerekse maske ve dezenfektan konusunda vatandaşlarımız ücretsiz bir şekilde ulaştırmayı sürdürüyoruz. Salgın riski ortadan kalkana kadar çalışmalarımız sürecektir” ifadelerini kullandı.
Paylaş:  Facebook Twitter Google
MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 10:14

MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''

Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan adayı inşaat mühendisi Mahmut Tat, seçimi kazandıkları takdirde yapacağı ilk işi söyledi
10:14
SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 09:56

SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK

MAHALLESİ'NDE VATANDAŞLARLA KUCAKLAŞTI,BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
09:56
MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ
GÜNCEL

25 Mart 2024 Pazartesi 11:29

MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ

11:29