::
18 Nisan 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus Belediyesi'nden Paylaşım Kutusu

Tarsus Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verebilmek için “Paylaşım Kutusu” projesini hayata geçirdi.
Tarsus Belediyesi'nden Paylaşım Kutusu
Haber Giriş:
19 Eylül 2015 Cumartesi 17:43

Tarsus Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verebilmek için “Paylaşım Kutusu” projesini hayata geçirdi.

Belediye basın bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre Yarenlik Alanı Eliyeşil Okulu önüne konulan Paylaşım Kutusu’nda kitap, giysi ve oyuncak bölümleri bulunuyor. İsteyen vatandaşlar kullanmadıkları, kitap, giysi ve oyuncaklarını bu kutuya atabilecekler, daha sonra Tarsus Belediyesi de kutuya atılan kitap, giysi ve oyuncakları ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtacak.    

 

 

Projeyi çok beğenen Tarsuslu vatandaşlar, Paylaşım kutusuyla ilgili düşüncelerini dile getirdiler.

Yarenlik Alanı Eliyeşil Okulu’nun önüne konan paylaşım kutusunun paylaşma duygusunu pekiştireceğini vurgulayan vatandaşlar, “Tarsus Belediyesi ihtiyacı olanlara dağıtılmak üzere bir paylaşım kutusu koymuş. Kullanmadığınız oyuncak, giysi ve kitaplarınızı buraya bırakabiliyorsunuz. Bu proje çok faydalı bir proje. Çocuklarımız şimdiden oyuncak, giysi ve kitaplarını kutuya bırakmak üzere ayırdılar. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımızın olduğu şu günlerde Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can’a duyarlığından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Projenin Tarsus halkının paylaşım hassasiyetini güçlendireceğine inandıklarını belirten Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can ise, “Vatandaşlarımız kullanılabilir giysi, oyuncak ve kitapları bu kutuya atarak ihtiyaç sahibi insanlarımızı sevindirebilir. Kitap, giysi ve oyuncakların bırakılacağı kutu dolduğunda ekiplerimiz tarafından alınarak ihtiyaç sahiplerine verilecek. Bir elin verdiğini diğer el görmeyecektir. Belediyecilik zenginden fakire köprü, doğumdan ölüme hizmettir” dedi.

Başkan Can, Projenin beğenilmesi halinde farklı noktalara da paylaşım kutularının yerleştirileceğini söyledi.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google