::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus Belediyesi'nden Poşetle Çöp Toplama Uygulaması

Tarsus Belediyesi daha temiz bir Tarsus için yeni çöp toplama uygulamasını başlattı.
Tarsus Belediyesi'nden Poşetle Çöp Toplama Uygulaması
Haber Giriş:
19 Ekim 2017 Perşembe 19:34

Tarsus Belediyesi daha temiz bir Tarsus için yeni çöp toplama uygulamasını başlattı.

Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Cengiz Topel Lisesi ve Cetvel Köprübaşı arasında kalan Atatürk Caddesi mevkiinde poşetle çöp toplama uygulaması başlattı.

Çevre temizliği ve toplum sağlığı için çalıştıklarını söyleyen Belediye Başkanı Şevket Can, daha temiz bir Tarsus için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını belirtti.

Başkan Can, “Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından bir defaya mahsus olmak üzere bina yönetimlerine büyük çöp poşetleri teslim edilecek.  Poşetli çöp alma uygulamamız her gün 20.00 - 23.00 saatleri arasında gerçekleşecektir. Çevre temizliği ve toplum sağlığı açısından verilen saatlere riayet edilmesini önemle rica ediyoruz. Belediyemiz tarafından belirlenen tek tip poşet haricinde ve verilen saatler dışında cadde üzerine çöp bırakan esnaf veya apartman sakinlerine idari işlem uygulanacaktır’’ dedi.

Poşetli çöp uygulaması için bölgede olan vatandaşlara ekipler tarafından bilgilendirme yapıldığını belirten Başkan Can, daha güzel bir Tarsus için herkesin üzerine düşen görevi yapmasını istedi.(kaynak:Tarsus Belediyesi)

Paylaş:  Facebook Twitter Google